Setari Cookie-uri

Oglinzile fac orice camera sa para mai mare!

Daca esti interesata de solutii nu foarte scumpe pentru a face o camera sa para mai mare, Reparatot.ro iti prezinta un truc preferat al decoratorilor oglinzile. Plasate strategic, fie in panouri, fie simple sau inramate, oglinzile pot face o camera sa para mai luminoasa si mai spatioasa decat este in realitate, reflectand lumina naturala in timpul zilei.

Daca esti interesata de solutii nu foarte scumpe pentru a face o camera sa para mai mare, Reparatot.ro iti prezinta un truc preferat al decoratorilor – oglinzile. Plasate strategic, fie in panouri, fie simple sau inramate, oglinzile pot face o camera sa para mai luminoasa si mai spatioasa decat este in realitate, reflectand lumina naturala in timpul zilei.

1. Inainte de a decide ce se potriveste cel mai bine in camera, incepe prin a evalua spatiul disponibil pe pereti pentru a determina ce marime de oglinda ar fi cea mai adecvata. Dormitoarele ar trebui sa aiba cel putin doua oglizi: una cu lungime completa pe perete sau usa dressingului pentru a-ti verifica aspectul inainte sa iesi din casa, si un mica pentru decorare.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.