Setari Cookie-uri

Concurs Avene: Viitorul se arata frumos!

Ce ne place sa auzim, sa vedem sau sa simtim? Ne plac inovatiile, noutatile, lucrurile care ne starnesc curiozitatea. Ii admiram pe inventatori si ne intrebam deseori: noi de ce nu ne-am gandit la asta?




In clipul de mai sus, PR Manager Pierre Fabre ne povesteste despre noua gama de la Avene Tolerance Extreme. Ce este inedit in acesta gama este faptul ca tuburile dispun de un dispozitiv unic, patentat pe 5 ani de catre Avene care sigileaza continutul si il mentine steril tot timpul. Practic cremele nu au termen de garantie si nu expira niciodata. Acesta este viitorul cosmeticelor.

Ce trebuie sa faci?

Pentru a castiga premiul oferit de Avene, tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi in acest topic de forum la intrebarea de mai jos:

Cate produse sunt in gama Tolerance Extreme?

PARTICIPA ACUM!

Raspunsul se gaseste in clipul de mai sus.

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum.

Concursul se desfasoara in perioada 21.04.2010- 12.05.2010

Premiul consta intr-un set Avene alcatuit din: 1 halat de baie Avene alb, o geanta de laptop, 1 crema Tolerance Extreme, 1 lotiune de curatare, 1 spary Eau Thermale Avene.

Concursul este organizat de Mediplus, iar toate obligatiile de natura fiscala sau de orice alta natura intra in sarcinile acesteia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.