Setari Cookie-uri

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!

Esti foarte pasionala, dar vei iubi cu adevarat doar o singura data in viata, restul relatiilor le consideri numai aventuri.

Gelozie si posesivitate: Te certi din cauza problemelor de gelozie, eventual te desparti, insa te impaci la fel de usor.

ZODIA RAC

Cum te indragostesti: Traiesti iubirea in imaginatia ta si te indragostesti instant de persoana care seamana cu idealul ce exista in visele tale.
De cine te indragostesti: De o tipologie anume, care se apropie cat mai mult de asteptarile tale.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Esti o persoana foarte sensibila si usor de ranit in dragoste deoarece iubesti profund, cu tot sufletul si te abandonezi total persoanei iubite. Iti ascunzi sentimentele pana nu ai siguranta ca sunt reciproce.
Gelozie si posesivitate: Racii sunt foarte atasati si predispusi catre gelozie.

ZODIA LEU

Cum te indragostesti:
La prima vedere, mereu cu sufletul la gura si cu inima batand alert.
De cine te indragostesti: De persoana care este dorita de toata lumea din anturajul tau.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Incepi mai greu o relatie, dar stii sa o mentii pe termen lung, avand multe calitati interioare: rabdare, pasiune, generozitate si vointa puternica.
Gelozie si posesivitate: Nici nu concepi ca persoana iubita sa se uite in alta parte sau sa acorde atentie altcuiva. Scenele tale de gelozie sunt dese.


ZODIA FECIOARA

Cum te indragostesti: Incerci sa mentii mereu o doza de luciditate si sa nu pierzi controlul asupra sentimentelor tale, dominand ratiunea.
De cine te indragostesti: Te indragostesti in general de persoanele din mediul tau profesional, de colegi sau amici cu care petreci mult timp impreuna.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Dragostea ta este loiala si pura. Iti oferi insa greu inima, cel mai adesea trec ani pana o persoana ti-o castiga cu adevarat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.