Setari Cookie-uri

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!

Esti foarte pasionala, dar vei iubi cu adevarat doar o singura data in viata, restul relatiilor le consideri numai aventuri.


ZODIA CAPRICORN


Cum te indragostesti: Rar, dar foarte profund.
De cine te indragostesti: De persoanele de succes din mediul tau, cu un caracter puternic, deoarece admiri sincer aceste calitati.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Cu toate ca iubesti in adancul sufletului tau cu mult devotament, nu stii sa iti arati sentimentele. Demonstrezi prin faptele pe care le faci nu prin cuvinte.
Gelozie si posesivitate: Incerci sa ascunzi acest lucru, insa esti o persoana foarte geloasa si posesiva, sentimentul de nesiguranta te necajeste des.


ZODIA VARSATOR

Cum te indragostesti: Te indragostesti destul de rar, esti prieten cu persoanele de sex opus, insa mai greu iti fura cineva inima.
De cine te indragostesti: De un prieten bun, cu care ai subiecte comune de discutie.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Sentimentele tale sunt deseori intelectualizate deoarece iti place sa ramai oarecum detasat in relatiile tale, sa iti pastrezi independenta.
Gelozie si posesivitate: Incerci sa te detasezi de aceste emotii pe care le consideri cele mai mari amenintari ale unei relatii bazate pe sinceritate si incredere. Ceri multa libertate in relatia de cuplu.

ZODIA PESTI

Cum te indragostesti: Iti este frica de dezamagiri de aceea te abandonezi mai greu iubirii.
De cine te indragostesti: De persoane cu care petreci mult timp si fata de care incepi sa simti afinitate sufleteasca si intelegere mutuala.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Esti o persoana romantica si idealista, iti oferi sufletul pe tava persoanei iubite si ajutorul tau este neconditionat.
Gelozie si posesivitate: Din cauza idealismului tau iti doresti o relatie fara conflicte, fara gelozie, insa nu reusesti mereu sa faci cu bine fata suspiciunilor si emotiilor negative.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.