Setari Cookie-uri

10 lectii de viata pe care trebuie sa le uiti

Pe parcursul vietii ne lovim de situatii diverse si din fiecare experienta invatam cate o lectie. Insa uneori ar fi ideal sa vedem si partea buna a lucrurilor. Sa combatem tot ce am invatat si sa stabilim noi reguli.

5. Succesul se construieste pe baza esecului

Este un non sens. Nu se poate vorbi in acelasi timp de succes si esec. Este adevarat ca succesul inseamna calea pasilor marunti cu urcusuri si coborasuri. Cu toate acestea un esec nu poate fi decat reversul succesului. Succesul poate avea de multe ori o strategie bine pusa la punct care a oferit si un rezultat pe masura asteptarilor.

6. Parerea celorlalti ma influenteaza mereu

Este bine sa asculti sfaturi, chiar sa si oferi, dar nu intotdeauna. Trebuie sa stii si sa fii atenta de la cine le obtii, altfel vei regreta. Sa nu uiti prea curand de sfatul ,,prietenei" care tocmai ti-a suflat sotul, incercand sa te sfatuiasca cum sa ti-l apropii. Nu merita! De aceea fii selectiva sau mai bine asculta doar de propria intuitie.

7. Gandeste de 10 ori inainte de a lua o decizie importanta

O data si bine; este nu doar un dicton ci si o confirmare a reusitei chiar si in viata. Nu trebuie sa tatonezi terenul nici cand e vorba de casatorie si nici daca vrei un job in strainatate. Vorba proverbului : Ce poti face azi nu lasa pe maine".

Iubirea la prima vedere poate fi cheia casatoriei fericie. In ceeea ce priveste job-ul, daca ti s-a oferit o sansa, a doua oara nimeni nu te va mai ruga. Mai conteaza si pe noroc. Bafta!

8. Frumusetea, garantia succesului

Cu atat mai mult azi, frumusetea nu mai prezinta mereu, garantia succesului. Cine nu ar dori sa le aiba pe amandoua, este insa prea mult. De aici se nasc barfa si invidia, interesele, incat uneori ti-ai dori mai bine sa nu stii de ele.

Este un paradox sa crezi ca frumusetea detine mereu cheia; mai mediteaza, chiar daca ai observat ca si deciziile de moment sunt bune. Totul sta sub semnul intelepciunii, perseverentei si simtului masurii, deoarece frumusetea vine din interior spre exterior si asta conteaza cel mai mult.

9. Implinirea dorintelor garanteaza o viata perfecta

Chiar daca ne-am cumparat perechea de pantofi mult visata, nu inseamna ca facturile s-au evaporat din coltul camerei. Dorintele reprezinta mai degraba satisfacerea unor placeri de moment. Totul tine de noroc si de o gandire cat mai corecta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.