Setari Cookie-uri

In sfarsit!!!!!!!!!! H&M in Romania

Ieri dimineata am primit de la colegii nostri de la Wall-Street.ro vestea care ne-a facut ziua frumoasa, in ciuda vremii ploioase: E oficial: H&M deschide primul magazin in Romania in primavara lui 2011

Ieri dimineata am primit de la colegii nostri de la Wall-Street.ro vestea care ne-a facut ziua frumoasa, in ciuda vremii ploioase: E oficial: H&M deschide primul magazin in Romania in primavara lui 2011

Iata detaliile oferite de colegii nostri economisti:

Retailerul suedez de fashion H&M (Hennes&Mauritz) va deschide primul sau magazin din Romania, in primavara anului viitor, la Bucuresti, se arata intr-un raport financiar al companiei.

“Croatia si Romania se vor alatura tarilor in care H&M opereaza cu deschideri la Zagreb si Bucuresti in primavara lui 2011”, se arata in raportul financiar al companiei.

Consultantul imobiliar Krammer & Wagner, cunoscut pentru inchirierea parcului de retail Militari Shopping Centre, vorbea in luna martie despre posibilitatea intrarii lantului de fashion in Romania in 2011 sau cel mai tarziu in 2012.

H&M opereaza in 36 de tari, avand peste 2.000 de magazine si 74.000 de angajati. Cea mai mare piata este Germania, urmata de Marea Britanie si Suedia.

Printre planurile de extindere pentru acest an se numara deschiderea a 180 de noi magazine H&M, respectiv renuntarea la 14 locatii. Majoritatea deschiderilor sunt planificate pentru Germania, SUA, Marea Britanie, Franta, China si Italia.

Sursa foto: forumistanbul.com.tr

Ce stim noi despre H&M?


… stim ca ne place, ca are haine superbe la preturi rezonabile si ca niciodata nu ne saturam sa trecem magazinele H&M pe lista must-see a “obiectivelor turistice” din tarile pe care le vizitam.

Primul magazin H&M s-a deschis 1947 cu numele de “Hennes” si a oferit numai imbracaminte pentru femei. 20 de ani mai tarziu, numele sau este a fost schimbat in “H&M” iar productia s-a extins, magazinul incepand sa vanda si haine pentru barbati si copii.

In prezent este unul dintre brandurile celebre, care dau tonul in materie de tendinte. Colectiile semnate H&M promoveaza in special tinute casual, deosebite nelipsite din prezentarile de moda. Au cucerit si moda strazii, datorita unui concept original de succes. Compania suedeza si-a asigurat reusita colaborand cu designeri celebrii precum: Karl Lagerfeld, Stela McCartney, Roberto Cavalli, Matthew Williamson si Viktor and Rolf. Jimmy Choo este un alt brand faimos care a inceput o colaborare cu H&M in 2009.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.