Setari Cookie-uri

Constelatii familiale: ce sunt acestea si cum te pot ajuta in dezvoltarea personala?

Constelatiile Familiale sunt o metoda puternica prin care iti poti transforma relatia cu familia, munca, sanatate, banii si viata.

constelatii familiale foto: Kotin, Shutterstock

Constelatiile Familiale reprezinta un mod eficient prin care putem transforma lucrurile care ne tin captivi, in asa fel incat sa ne traim viata la maximul ei potential. Ele dizolva blocaje care ne afecteaza relatiile, finantele, profesia si sanatatea astfel incat sa fim liberi sa traim viata implinita pe care o avem in destin sa o traim.

Beneficii ale Constelatiilor Familiale

  • Imbunatatirea relatiilor tale cu parinti, parteneri, copii, colegi etc.
  • Transformarea trecutului intr-o sursa de putere
  • Dobandirea unei imagini interioare vindecatoare a familiei tale
  • Eliberarea ta si a descendentilor tai de poveri invizibile
  • Cresterea empatiei, iubirii si compasiunii pentru tine si pentru altii
  • Deschiderea inimii catre iubire

Lucrul cu Constelatiile Familiale te ajuta sa faci schimbari pozitive in: relatii, succes in viata, atingerea telurilor de viata, finante, simptome care sunt fara explicatie, sanatate, sabotaj de sine, dependente, infertilitate, emotii recurente (depresie, frica, anxietate,tristate, blocaje).

Citește și:

Asa cum exista legi care functioneaza in univers, precum Legea Atractiei, asa exista si conditionari de iubire in sistemul familiei tale care te afecteaza in moduri in care nici nu iti dai seama. Motivul pentru care se intampla asta este pentru ca actioneaza in incostient.

Constelatiile Familiale reprezinta o metoda puternica prin care poti vedea in inima problemelor care te impiedica sa iti traiesti viata in cel mai bun mod. Constelatiile aduc in lumina ceea ce cari inconstient in spate, dintr-o dragoste oarba si atasament pentru sistemul familiei tale, lucruri de care nici nu stii. In momentul in care descoperi aceste probleme, ele se transforma folosind formulari de suflet pentru a-ti putea trai viata liber de poveri inconstiente.

Cum functioneaza Constelatiile Familiale?

Constelatiile Familiale pot fi explorate in grup sau individual. Atunci cand sunt folosite intr-un grup, o persoana calificata alege pe cineva care doreste sa schimbe ceva in viata sa, iar dupa ce descrie situatia in care se afla si raspunde la cateva intrebari strategice, persoana alege la intamplare oameni din grup care vor reprezenta diferiti membri ai familiei, situatia in sine sau componente ale acesteia pentru a dezvalui dinamica ascunsa din spatele ei.

Citește și:

Constelatiile Familiale pot fi explorate si in privat alaturi de facilitator, pentru a descoperi dinamicile ascunse in spatele lucrurilor pe care iti doresti sa le schimbi in viata ta.

Acest process nu functioneaza la nivel mental, ci merge mult mai profund, pana la nivelul sufletului.

Daca iti doresti sa intelegi mai bine despre ce este vorba, sa te deschizi si sa ajungi la radacina problemelor din viata ta de care nici nu esti constient, in Romania va veni un facilitator de Constelatii Familiale pe care il vei pudea intalni in cadrul unui workshop extraordinar. Eric Lopez a studiat alaturi de Bert Hellinger si vine cu o abordare proprie, unica, samanica asupra acestora.

Foto prima pagina: Victor Kulygin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.