Setari Cookie-uri

5 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori

Cand recunosti oameni, evenimente sau locuri in care nu ai fost niciodata in viata ta, dar sunt corecte, este un indiciu al reincarnarii.

reincarnare foto: Helena Lansky, Shutterstock

Anumite experiente sau senzatii sunt greu de explicat cu ajutorul mintii sau a argumentelor logice. Ele spun insa foarte multe despre tine sau despre trecutul tau. Iata cinci semne care arata ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori.

5 semne care iti arata ca esti un suflet reincarnat

1. Ai vise recurente

Visele sunt o modalitate inconstienta de a trata trauma, in special in cazul evenimentelor din vieti trecuta. Subconstientul este mediatorul dintre sufletul tau si toate amintirile tale si sinele tau curent. Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care unele dintre visele noastre nu au nici o legatura cu situatia ta actuala si sunt recurente. Exista lectii sau traume vietile tale trecute care trebuie sa fie vindecate.

2. Recunosti un loc pe care nu l-ai vazut niciodata

Daca un loc iti este foarte familiar, desi nu l-ai vizitat, exista sanse sa il recunosti din memoria subconstienta incorporata in sufletul tau. Acest lucru este si mai preganant atunci cand oamenii se simt nostalgici dupa un loc in care nu au fost niciodata sau dupa o epoca uitata din trecut.

Citește și:

3. Ai o amintire clara a numelor si evenimentelor pe care nu le cunosti

Cand recunosti oameni, evenimente sau locuri in care nu ai fost niciodata in viata ta, dar sunt corecte, este un indiciu al reincarnarii. O astfel de recunoastere sugereaza ca ai amintiri provenind dintr-o viata anterioara. Acest lucru se intampla mai ales in cazul copiilor a caror realitate obiectiva si capacitate de recunoastere sunt puternice. Multi oameni poarta in ei, in mod inconstient, amintiri din alte vieti.

deja-vu foto: Elena Efimova, Shutterstock

4. Ai o intuitie puternica

Ai o capacitate puternica de a te conecta cu o cunoastere innascuta. Cum sufletul tau a trecut prin multe vieti, el poarta informatii despre lume. Aceasta informatie este intelepciunea ta interioara si este cel mai frecvent experimentata prin cunoasterea ta. intuitiva. Cu cat intuitia este mai puternica, cu atat detii mai multe informatii. Folosirea constanta a intuitiei ii amplifica puterea.

Citește și:

5. Ai experiente de tip deja-vu

In timp ce unii sustin ca starea de deja-vu este doar o disonanta neurologica, simti in adancul tau ca este altceva. Ar putea fi vorba de alte dimensiuni sau realitati infinite. Simtind faptul ca anumite evenimente s-au intamplat deja, ai capacitatea de a observa legatura cu experientele tale din trecut.

Foto prima pagina: justdd, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.