Setari Cookie-uri

Mesaje de la Univers: 7 semne de sincronicitate

Sincronicitatile sunt modul universului de a ne vorbi, de a ne calauzi si de a ne trimite mesaje.

sincronicitate foto: Milos Batinic, Shutterstock

Sincronicitatile se intampla pentru un motiv. Nu sunt doar coincidente pe care trebuie sa le ignori. Sincronicitatile sunt modul universului de a ne vorbi, de a ne calauzi si de a ne trimite mesaje. Carl Jung a inventat termenul de sincronicitate, care exprima conceptul unei conexiuni aparent lipsita de cauza intre doua sau mai multe fenomene psihice si fizice. Chiar daca s-ar putea sa nu o intelegem, sincronicitatea este calea universului de a spune da.

Inseamna sa fii la locul potrivit la momentul potrivit. Deoarece totul este conectat, atunci cand vrei ceva sau te simti intr-un anumit mod in timp ce esti in acord cu frecventa exacta a acelui lucru, universul aduce aceste elemente impreuna. Este ca o atractie magnetica pe care o numim sincronicitate.

Iata cateva semne pe care nu trebuie sa le ignori pentru ca indica faptul ca traiesti o sincronicitate.

Citește și:

1. Te gandesti la cineva pe care nu l-ai vazut sau auzit de ani de zile. Apoi, primesti un e-mail sau apel telefonic de la persoana respectiva

2. Cand ai o problema, te intalnesti intamplator cu cineva, vezi ceva sau ajungi intr-un loc care iti aduce solutia la problemele tale. Parca te asteptau sa iti ofere ajutor.

3. Cand vizionezi un film sau un serial de televiziune, ai sentimentul ca te uiti la propria viata. Primesti informatii la care nu ai avut acces inainte.

4. Intalnesti persoane necunoscute care vorbesc la intamplare cu tine despre o problema pe care o ai. Si in respectiva discutie esti ghidata cum sa gasesti solutiile.

5. Universul iti aduce oameni care sunt experti in ceva la care lucrezi. Acesta este un semn clar ca acesti oameni te pot ajuta.

6. Cand te simti deprimata sau ai nevoie de niste cuvinte de incurajare, acestea apar de te miri unde. Poate fi vorba de orice, de la versuri ale cantecelor difuzate la radio sau cuvinte aleatorii pe care le-ai citit undeva.

Citește și:

7. Vezi constant serii de numere cum ar fi 111, 222, 333, 555 sau 888. In functie de numarul pe care il vezi, ar trebui sa citesti despre mesajul pe care ti -l transmit si sa il corelezi cu ceea ce se intampla in viata ta.

Foto prima pagina: Jozef Klopacka, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.