Setari Cookie-uri

Viata este minunata, chiar si in momentele grele

Unele finaluri sunt mai fericite, altele mai putin, insa nu doar procentul de fericire conteaza.

viata foto: Tithi Luadthong, Shutterstock

Desi aud frecvent ca nimeni nu s-a intors pana acum de pe lumea cealalta sa povesteasca cum este, persoane cu abilitati extrasenzoriale dezvoltate au reusit sa converseze cu cei plecati. Iata cateva dintre mesajele pe care le-au primit.

1. Viata pe pamant nu este o pedeapsa pentru pacatele din trecut. Nu prea functioneaza asa. Conceptul de ochi pentru ochi, dinte pentru o egalizare karmica a scorului este o iluzie.

2. Ai ales circumstantele tale actuale de viata inainte de a te fi nascut din motive de suflet care sunt aproape imposibil de inteles in timp ce esti pe pamant. Daca ai stii aceste motive a pierde lectiile pe care le ai de invatat.

3. Totul se schimba. Cand mori, iti dai seama cat de mult. De asemenea, iti dai seama ca exista lucruri nemuritoare, lucruri pe care le iei cu tine si care se schimba la randul lor.

Citește și:

4. Viata este minunata, chiar si partile grele. Cu totii facem lucruri pe care le numim greseli. Dar asa-numitele greseli sunt in regula. Sunt doar parte din viata pamanteana.

5. Trebuie sa te implici in tot felul de lucruri pe pamant, lucruri care uneori par lipsite de sens din punct de vedere uman. Deci, nu te grabi sa te judeci pe tine sau pe seamanul tau prea aspru. Cu toate acestea, este dificil sa traiesti fara sa ii judeci pe ceilalti.

6. Nu exista doar o cale corecta pentru desfasurarea lucrurilor. Unele finaluri sunt mai fericite, altele mai putin, insa nu doar procentul de fericire conteaza.

7. Societatea te invata limitarea. Indiferent ce ai invatat, tot ce ai nevoie este deja inauntrul tau. Si cine esti cu adevarat este cu mult mai mult decat poate intelegerea ta sa perceapa. De aceea, experienta umana poate fi uneori dureroasa.

Citește și:

8. In centrul a tot ce exista se afla o energie, un material imaterial denumita iubire. Cat de minunat este sa simti aceasta iubire. Nu exista nici o cale sa experimentezi puterea deplina a iubirii in timp ce te afli pe Pamant.

9. Moartea nu este atat de grava cat crezi ca este. Este, de fapt, foarte placuta. Si sa iti iei la revedere de la oamenii pe care ii iubesti nu este atat de grav cum pare, pentru ca ii vei intalni din nou.

Foto prima pagina: nadiia, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.