"Secretul", care este disponibil în format video - documentar - și carte, conține principii referitoare la felul în care ne putem trăi viața în acord cu legile naturale ale universului. Pe lângă aceste principii, în mini-cartea "Secretul: învățături zilnice" mai găsim citate inspiraționale și recomandări de exerciții care ne vor ajuta să ne schimbăm stilul de viață, mai apoi viața și inclusiv pe noi înșine. Câteva dintre acestea le veți citi în continuare. Însă nu vă rezumați la a le citi, foarte important este să le transpuneți în practică.

Sursa Foto: Shutterstock/By iPhotoDesign

Vineri: "Dacă dorești să îți schimbi rapid viața în bine, notează în fiecare zi 100 de motive pentru care te simți recunoscător, până când vei vedea cu ochii liberi schimbarea. Nu te limita însă la a scrie aceste motive. Simte starea de recunoștință. Puterea ta sălăsluiește în sentimentele pe care le investești în starea de recunoștință."

Sâmbătă: "Sentimentele pe care le trăiești astăzi atrag evenimentele pe care le vei experimenta mâine. Astfel, grijiile atrag noi griji. Anexietatea atrage și mai multă anxietate. Nefericirea atrage nefericire. Insatisfacția atrage insatisfacție. Pe de altă parte... Bucuria atrage mai multă bucurie. Fericirea atrage mai multă fericire. Pacea atrage pace. Recunoștința atrage recunoștință. Bunătatea atrage bunătate. Iubirea atrage iubire. Sarcina ta este una lăuntrică. Dacă dorești să schimbi lumea din jurul tău, tot ce trebuie să faci este să îți schimbi sentimentele interioare."

Sursa Foto: Shutterstock/By GP Studio

Duminică: "Există două cuvinte care, atunci când sunt rostite, au puterea uluitoare de a-ți schimba complet viața. Ori de câte ori le vei rosti cu sinceritate, aceste cuvinte îți vor aduce o stare de bucurie și de fericire absolută. Ele vor crea adevărate miracole în viața ta, anihilând orice negativitate și oferindu-ți o mare abundență. Dacă le vei rosti cu sinceritate și dacă le vei simți semnificația profundă, aceste cuvinte vor pune în mișcare toate suprafețele Universului, care se vor uni în slujba ta. Există doar două cuvinte care te mai despart de fericirea pe care o meriți și de viața pe care o visezi... ÎȚI MULȚUMESC."

Luni: "Cum te simți atunci când te afli în armonie cu Universul? Te simți la fel ca atunci când plutești pe apă. Dacă ești tensionat și te opui curentului, te vei duce la fund. În schimb, dacă te abandonezi în totalitate apei, aceasta te va susține și tu vei pluti la suprafața ei. Aceasta este starea pe care trebuie să o cultivi și care te poate pune într-o armonie deplină cu Universul. Renunță la orice tensiune și începe să plutești!"

Sursa Foto: Shutterstock/By Wonderful Nature

Marți: "Iată cum poți opri fluxul gândurilor negative: concentrează-ți mintea asupra inimii. Inspiră profund și continuă să te focalizezi asupra inimii. Simte iubirea care îți inundă inima. Atunci când expiri, continuă să te focalizezi asupra inimii tale și asupra iubirii din ea. Repetă acest proces de 7 ori. Dacă vei realiza corect acest exercițiu, vei simți o vibrație complet diferită în inima ta și în corpul tău. Te vei simți mai împăcat, mai senin, iar fluxul gândurilor negative se va întrerupe de la sine."

Miercuri: "Dăruiește în fiecare zi ceva timp de 30 de zile consecutive. Dăruiește bucurie, zâmbete, cuvinte amabile, iubire, apreciere și complimente tuturor oamenilor cu care ai de-a face, nu doar prietenilor și familiei, ci și străinilor. Vorbește întotdeauna din inimă și dăruiește tot ce ai mai bun, în fiecare moment al zilei. Asumă-ți misiunea de a-i face pe toți cei din jurul tău să se simtă mai bine prin gândurile tale bune și cuvintele tale amabile. Dacă vei dărui tot ce este mai bun în tine, vei fi uimit de viteza cu care darurile tale se vor întoarce asupra ta."

Sursa Foto: Shutterstock/By Kharaim Pavlo

Joi: "Nu există nimic ce nu poți face. Dacă vei face tot ce trebuie, în ordinea corectă, mai devreme sau mai târziu vei putea obține tot ceea ce îți dorești. Începe întotdeauna prin a-ți trăi visele în interior, cât mai complet și mai amănunțit cu putință. În acest fel, acestea se vor manifesta în viața exterioară. Dacă vei ajunge la o armonie interioară desăvârșită, vei atrage toate lucurile de care vei avea nevoie pentru ca visul tău să se transforme în realitate. Așa funcționează legea. Orice creație din viața ta începe în interiorul tău."


Fii recunoscător pentru ziua de azi! Fii recunoscător pentru ziua de muncă! Seara, când ajungi acasă, dăruiește-i partenerului un "Mulțumesc" simbolic.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Zai Di

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: