Setari Cookie-uri

3 pasi catre abundenta

Invata sa faci loc in viata ta pentru abundenta imaginandu-ti exact ceea ce vrei.

abundenta foto: Amanda Carden, Shutterstock

Atunci cand spun abundenta, oamenii se gandesc adesea la bani. Abundenta inseamna insa o stare de bine, de bucurie, de veselie si de iubire, de sanatate si succes, in care toate nevoile tale sunt satisfacute iar dorintele, implinite. In orice moment ai vietii te-ai afla, poti face acesti trei pasi spre abundenta.

1. Primesti lucrul la care te ce astepti

Moneda abundentei - bucuria, frumusetea, dragostea si pacea interioara - este valorizarea propriei persoane. Aceasta poate fi atinsa printr-o practica constanta a acceptarii de sine. Fereste-te de imaginea altor oameni despre ce inseamna abundenta si hraneste-te cu ganduri pline de iubire

Invata sa faci loc in viata ta pentru abundenta imaginandu-ti exact ceea ce vrei. Stai in tacere si viseaza cu ochii deschisi zilnic.

2. Renunta se te concentrezi pe ceea ce nu ai si fii recunoscatoare pentru ceea ce ai

Citește și:

Cand renunti la gelozie, furie sau judecata fata de succesul celorlalti si, in schimb, iti permiti sa fii inspirata de reusitele lor, iti ridici vibratia.

Fiind recunoscatoare, spui un da hotarat abundentei in momentul prezent.

Recunostinta este ca o vraja protectoare care respinge energia negativa cat si un magnet pentru abundenta. Posibilitatile sale sunt nelimitate.

Iata si un mic ritual care te va ajuta sa cultivi recunostinta si abundenta din viata ta. Pune mana stanga peste inima si pe cea dreapta pe partea inferioara a abdomenului. Expira adanc. Multumeste pentru ceea ce este in viata ta. Fa o lista mentala dimineata, de indata ce te trezestu si / sau chiar inainte de culcare.

3. Preia haturile: fii ceea ce vrei

Daca vrei dragoste, fii iubitoare. Daca vrei prieteni, fii prietenos. Daca vrei iertare, fii iertator. Atunci cand iti asumi responsabilitatea pentru actiunile, povestea si suferinta ta, reciclezi in mod natural continutul inimii tale in adevaruri care iti confera forta. Durerea ta este scopul tau si experienta ta personala de auto-vindecare este un dar pe care numai tu il poti oferi lumii.

Citește și:

Seteaza o intentie zilnica de a fi energia pe care doresti sa o primesti. Intoarce-te, din nou si din nou la misiunea ta personala. Aminteste-ti sa iti oferi spatiu pentru a fi dezordonata, magica, pentru a face greseli, a te juca, a visa, a urla, a explora, a iubi fara restrictii, a-ti gasi calea si a te bucura de viata. Gaseste-ti pozitivitatea, gaseste-ti harul, gaseste-ti extazul in timpul durerii.

Foto prima pagina: Zhernosek_FFMstudio.com, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.