Mie una îmi place să trimit mesaje surpriză celor care-mi sunt dragi și chiar am avut o perioadă în care obișnuiam să fac schimb de mesaje cu una dintre cele mai bune prietene, mesaje pe care ni le trimiteam când ne îndreptam fiecare spre locul de muncă și în care ne uram toate cele bune, în funcție de ce știam că avem nevoie pentru ziua respectivă. Sora mea obișnuiește și ea să îmi trimită astfel de mesaje, la fel și un prieten cu care păstrez legătura doar pe Facebook. Zâmbesc de fiecare dată, de aceea aleg să aduc și eu un zâmbet pe chipul celor care ocupă un loc deosebit în inima mea.

Dacă simți că nu ai inspirație în fiecare zi pentru a compune mesaje de bună dimineața, te poți inspira din cele pe care ți le-am pregătit.

Sursa Foto: Shutterstock/ By Panna-Yulka

Mesaje de bună dimineața pentru persoana iubită

Îți mulțumesc pentru încă o dimineață în care m-am trezit alături de tine. Să ne bem cafeaua împreună a devenit activitatea mea preferată. Îți doresc să ai o zi minunată! Bună dimineața!

Să îți începi ziua cu energie, să o continui cu bună dispoziție și seara să o închei cu iubire și zâmbetul pe buze. Vezi cum te descurci pe timp de zi, iar seara las-o pe seama mea! Te sărut!

Te sărut, bună dimineața! Ai văzut cum strălucește soarele azi? Asta înseamnă că se anunță o zi cu chef de muncă și gânduri super pozitive. Ești pregătit/ă?

Bună dimineațaaa! Indiferent de cum te-ai trezit în această dimineață, vreau ca mesajul ăsta de la mine să îți readucă zâmbetul pe chip. A reușit?

Te sărut! Îți trimit toate gândurile mele optimiste și toată energia pozitivă ca să duci la bun sfârșit toate sarcinile pe care le primești azi la muncă. Te sărut!

Sursa Foto: Shutterstock/ By docstockmedia

Mesaje de bună dimineața pentru soră

Bună dimineața! Știu că te surprinde mesajul meu, dar astăzi m-am trezit cu gândul la diminețile când ne pregăteam amândouă să plecăm la școală. Pe vremea aia parcă abia așteptam să avem fiecare oglinda ei, fardurile ei și, mai ales, băi separate, dar astăzi inima tânjește după încă un moment de genul. Mă gândesc la tine. Te îmbrățișez și îți doresc o zi cu mult soare și multă bucurie.

Bună dimineața, sora mea-înger! Să ai o zi ușoară, cu puține sarcini de muncă, fără colegi și șefi cicălitori, iar timpul să treacă cât ai clipi. Te îmbrățișez!

Îți doresc să ai o zi cum știu că îți place ție: cu cafea fără zahăr, telefoane puține și să treacă opt ore ca și cum ar fi două. Te pup cu drag!

Cine se trezește de dimineață, departe ajunge. Cine se trezește de dimineață, cască toată ziua. La cum te știu pe tine, cine se trezește dimineață, este binedispus toată ziua. Să ai o zi cu mult soare și multe proiecte reușite!

Sursa Foto: Shutterstock/ By Tiko Aramyan

Mesaje de bună dimineața pentru mama

Bună dimineața, mama! Îți doresc să ai o zi frumoasă ca sufletul tău și fără griji, așa cum erau toate zilele mele de copil, pentru că tu erai lângă mine. Te îmbrățișez și te iubesc!

Mama, te îmbrățișez cu toată dragostea! Să ai o zi liniștită și cu mult soare. Diseară vine să te văd, abia aștept!

Îți mulțumesc pentru fiecare dimineață în care m-ai trezit cu zâmbetul pe buze, mi-ai pregătit ceaiul și pachetul pentru la școală, îți mulțumesc pentru fiecare sărut și "ai grijă de tine" pe care mi le-ai oferit înainte să ies pe ușă. Astăzi îmi lipsesc toate aceste clipe. Să ai o zi frumoasă, mama mea minunată! Te iubesc nespus de mult!

Te iubesc, mama! Să ai o zi liniștită!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Wasant

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: