Setari Cookie-uri

Aceste ființe îți ies mereu în cale? Universul îți transmite ceva!

Nu numai oamenii pe care îi întâlnim au o menire în viețile noastre, ci și toate celelalte ființe vii pot să ne transmită ceva important.

Uneori, Universul se folosește de acești mici mesageri pentru a ne atenționa în diverse privințe și pentru a ne ajuta să înțelegem mai multe despre noi înșine ori despre lumea în care trăim.

Nu este obligatoriu să le vedem în viața reală, ele pot să ne apară în mod repetat în vis ori să dăm peste ele sub diverse forme care să ne atragă și să ne impresioneze (cărți, filme, muzică, medalioane primite în dar). Află ce simbolizează fiecare!

Mesageri ai Universului

Sursa Foto: Shutterstock/ By Ninja SS

Bufnița

Simbol al înțelepciunii, te învață că este important să-ți asculți mai des sufletul și intuiția, pentru a găsi soluții și pentru a descoperi ce mesaj se acunde în spatele întâmplărilor banale. Meditează, observă cu atenție și acționează numai la momentul potrivit!

Citește și:

Vultur

Îți dorești libertate, victorie, eliberare de constrângeri. Considerat pe vremuri mesager al zeilor, dacă îl întâlnești în calea ta, înseamnă că te așteaptă o transformare spirituală, o conștientizare mai profundă a sinelui. Credința este arma pe care o ai alături când pleci la drum.

Corb

Dacă dai frecvent peste această pasăre, probabil treci printr-o perioadă de zbucium sufletesc. Chiar dacă experiența pe care o trăiești acum poate fi dureroasă și tristă, în cele din urmă te ajută să renaști. Confruntă-ți temerile și vei trece peste ele!

Lup

Când te simți pierdut și nu știi în ce direcție s-o apuci, lupul aduce stăpânire de sine, control al gândurilor și al minții, dar mai ales îți amintește că ești puternică atunci când nu ești singură. Dacă ai curaj să ceri ajutor de la cei dragi, împreună deveniți de neînvins.

Citește și:

Elefant

Acest simbol îți amintește că ești puternică și te îndeamnă să nu te pripești, să ai răbdare, să înveți din expriențele trecute, să cântărești bine lucrurile înainte să acționezi. Bazează-te pe experiența celor mai înțelepți decât tine și ascultă sfaturile lor.

Broască țestoasă

Ne amintește să investim timp în lucrurile importante, să avem răbdare și determinare când urmărim un plan important. Prevestește viața lungă, sănătate și noroc, dar și fertilitate. Când ne apare în cale, este un semn că suntem protejați de pericole.

Șarpe

Reprezintă șiretenia, maleabilitatea, sexualitatea, forța vitală și prezența lui te pregătește pentru un moment inițiatic, de care ai nevoie ca să evoluezi. Puterea ta mentală, mai mult decât cea fizică, îți permite să înlături obstacolele care-ți ies în cale și să renaști.

Citește și:

Fluture

Simbolistica lui îți arată că ai nevoie să te transformi, să lași în urmă fricile, să te eliberezi de ceea ce te tine pe loc și te incomodează. Da drumul trecutului fără să te uiți în urmă, zboară și urmează-ți menirea! Poți deveni mult mai mult decât ți-ai imaginat vreodată.

Gărgăriță

Aducătoare de vești bune, belșug și noroc, este un simbol al inocenței copilărești, al bucuriei și iubirii. Se spune că dacă se așază pe tine și apoi zboară, ți se va îndeplini o dorință. Când o întâlnești, în vis sau în realitate, lucrurile iau întorsături neașteptat de favorabile.

Libelulă

Expresia magiei, a iluziei, dar și a înțelepciunii, libelula îți amintește că ești specială, norocoasă, că trebuie să fii recunoscătoare pentru ceea ce ai. Prezența ei este un semn că ai parte de protecție divină, de îngeri păzitori. Cu înțelepciune și maturitate, poți lăsa în urmă incertitudinile și teamă.

Citește și:

Delfin

Este mesagerul păcii, al bucuriei sincere, al poftei de viață, al inteligenței și creativității. Ne ajută să ne căutăm și să ne descoperim, să primim ceea ce oferim, să comunicăm fără ocolișuri. E momenul să-ți depășești propriile limite, dacă-l întâlnești.

Cal

Un animal impunător, maiestuos, prezența sa înseamnă că trebuie să mergi pe drumul tău, liberă, hotărâtă, fără constrângeri, ca să ajungi unde te poartă inima. Este un mesager spiritual, un simbol al telepatiei, al misterelor adânci care ți se vor dezvălui.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By PHOTOCREO Michal Bednare

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.