Setari Cookie-uri

4 feluri în care te afectează schimbările cosmice

Luna are puterea de a ne afecta starea de spirit dar și pe cea a trupului.

luna
foto: Gordana Sermek, Shutterstock

Din ce în ce mai mulți dintre noi devin conștienți de conexiunea noastră profundă cu Universul. Chiar și știința ne oferă explicații despre această legătură prin teoria cuantică. Dacă te numeri printre persoanele cărora le place să observe fazele Lunii, ești deja familirizată cu felul în care ne influențează. Luna are puterea de a ne afecta starea de spirit dar și pe cea a trupului.

Luna nu este însă singurul corp ceresc care are un efect direct asupra noastră. Tot ce există în Cosmos este interconectat. Astfel, evenimentele cosmice pot afecta modul în care gândim și simțim, ne pot umple sau seca de energie.

1. Schimbări cosmice care fac ca energia noastră să fie scăzută

Suntem predispuse la un deficit energetic atunci când multe planete sunt retrograde, ceea ce înseamnă că are loc fie un tranzit semnificativ, fie o schimbare majoră. Este o perioadă propice pentru a face pace cu trecutul pentru a putea înainta. Dacă nu suntem atente, această frecvență scăzută a energiei poate crea blocaje care ne fac să ne simțim obosite, letargice și incapabile să ne concentrăm.

Citește și:

La nivel fizic, pot apărea probleme precum balonarea, nasul înfundat, constipația, durerile musculare și de spate. Simțim nevoia să dormim mai mult.

2. Schimbări cosmice care fac ca energia noastră să fie ridicată

Începutul unui nou ciclu, cum ar fi Luna Nouă sau Plina, aduce o energie mai mare. Acest lucru se întâmplă și atunci când o planetă se mută într-un semn zodiacal nou și precum în cazul unei eclipse solare sau lunare.

Este o perioadă în care intuiția și abilitățile noastre extrasenzoriale se află la cote maxime. Pentru că o putere eliberatoare, aceste energii de înaltă frecvență amplifică, de asemenea, durerile suprimate, rănile, precum și starea de bine

Este o perioadă în care ne simțim mai energizate și inspirate. La nivel fizic, devenim mai sensibile. Răcelile sunt des întâlnite frecvent în această perioadă.

Citește și:

3. Schimbări cosmice care ne direcționează energia spre interior

Suntem obligate să ne direcționăm energia spre interior în timpul perioadelor retrograde, a echinocțiului de toamnă și a solstițiului de iarnă.

Direcționarea energiei noastre spre interior este necesară pentru a pune capăt unui ciclu vechi și pentru a ne pregăti pentru a trece la următorul capitol din viața noastră. Momentele de dinainte și după o schimbare sunt momentele de ajustare și de reflecție Astfel, putem activa procesele de vindecare și eliberare ale corpului nostru.

4. Schimbări cosmice care ne direcționează energia noastră spre exterior

Energia noastră curge spre exterior în timpul echinocțiului de primăvară și al solstițiului de vară, adică după ce începerea unui nou ciclu sau a unei schimbări de energie. La nivel fizic, procesul de vindecare al organismului este stimulat și simptomele sunt resimțite la nivel extern.

Citește și:

foto prima pagina: Ollyy, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.