Setari Cookie-uri

21 de gânduri pozitive care te motivează să faci orice ți-ai propus

Omul simte nevoia să fie motivat în fiecare zi. Nimic greșit în asta. Uneori este suficient un simplu gând, alteori este nevoie de mai mult, depinde de ce și-a propus fiecare să realizeze.

Începe prin a crede că direcția în care te îndrepți este cea bună și că ceea ce îți dorești te ajută cu adevărat, nu este un simplu capriciu. Mulți dintre noi se pierd pe drum din cauza orgoliului care îi determină să aleagă niște țeluri care nu îi face neapărat fericiți, dar trebuie să le atingă ca nu cumva altcineva să fie mai presus decât ei.

Dacă ai stabilit asta, este momentul să acționezi. În fiecare zi fă câte un pas care te aduce mai aproape de obținerea acelui ceva și alimentează-ți mintea cu gânduri pozitive pe care, deși le știm, de multe ori uităm de ele. Crede în puterea gândirii pozitive! Setează-ți mintea să gândească pozitiv!

Gânduri pozitive care te motivează să faci orice

1. Pot să fac orice. O frazăcât se poate de simplă, dar de care este bine să îți reamintești din când în când – chiar poți face orice mintea ta și-a propus.

Citește și:

2. Acesta este motivul pentru care pot. În loc să îți pui piedici, întocmește o listă cu motivele pentru care poți face orice ți-ai propus.

3. Merit mai mult. Bineînțeles! Aspiră cât mai sus, nu îți fie teamă! Meriți o viață mai bună, meriți un job mai bun, meriți să faci din tine cea mai bună versiune a ta. Dar nu uita să muncești pentru asta.

Ganduri care te motiveaza sa faci orice

4. Nu este niciodată prea târziu. Indiferent de vârsta pe care o ai sau de câte oportunități ai ratat până în prezent, nu este niciodată prea târziu să dai pagina și să încerci din nou sau să o iei de la zero.

5. Vor apărea mereu provocări. Indiferent de ce faci, tot timpul vor exista provocări. Înarmează-te și fii pregătită să le faci faci. Provocările te pot ajuta mult.

Citește și:

6. Nu există momentul potrivit. Știu, cu toții așteptăm momentul potrivit, dar, ghici ce, acela nu există. Este doar o barieră, un termen limită pe care tu ți-l pui. Momentul potrivit este acum.

7. Nu există planul perfect. Asta pentru că perfecțiunea nu există. Orice plan are și mici chichițe asupra cărora va trebui să revii ca să iasă totul cum ai plănuit.

8. Toți începem de undeva. Nimeni nu s-a născut cu o funcție de succes, nimeni nu s-a născut direct în vârf. Toți au început de undeva și au luptat ca să ajungă unde sunt acum.

9. Pune cărămidă peste cărămidă. Nu te grăbi să construiești tot zidul din prima. Mult mai satisfăcător, dar și mai puternic o să fie atunci când ce ai construit s-a făcut cu pași mici, dar siguri.

10. Eșecul este temporar. Este foarte probabil să cazi de câteva ori pe parcurs, dar asta nu va face decât să te ambiționeze și să te construiască mai puternică. Ține minte că totul este trecător, chiar și un eșec.

Citește și:

11. Învață din greșeli. Asta ar trebui să o știi deja. Fiecare eșec, fiecare dezamăgire... reprezintă o învățătură, iar tu ești obligată să înveți din ea.

12. Ziua de astăzi este tot ce poți controla. Da, da, ține minte asta, căci te va ajuta. Degeaba îți face zeci de planuri pentru ziua de mâine și pentru vara următoare, pentru că doar ziua de atăzi este cea care ne aparține și pe care o putem controla. Ba chiar, momentul acesta este cel pe care îl poți controla, nici măcar următoarele două ore.

13. Am dus la bun sfârșit lucruri mai grele. Dacă știi asta, atunci știi despre tine că ești o forță și că poți să obții tot ce îți dorește. Nu renunța la acest gând.

14. Acțiunea este superioară inacțiunii. Să iei o decizie greșită este întotdeauna mai bine decât să regreți că nu ai făcut nimic.

Citește și:

15. Nu am nevoie de aprobarea nimănui. Prea puțini vor fi cei care te vor susține, mulți te vor crede chiar nebună, dar astea nu trebuie să stea în calea fericirii tale. Nu ai nevoie de nimeni să îți spună ce să faci și dacă poți să faci. Tu fă-o!

16. Îmi controlez singur destinul. Da, ești arhitectul propriului tău destin. Tot ce ți se întâmplă se datorează acțiunilor și deciziilor tale.

17. Merită riscul. Îți vei da seama la un moment dat că cele mai frumoase întâmplări și cele mai satisfăcătoare reușite s-au întâmplat pentru că ai riscat. Și ai riscat pentru că ai știu că merită.

18. Multe idei par nebunești sau imposibile la început. Și a ta poate fi la fel, dar dacă tu crezi în ea, înseamnă că o să îți iasă cum ți-ai propus.

Citește și:

19. Am sprijin. Când știi că ai pe cineva pe care poți conta, parcă totul este mai ușor. Și poate că nu vor fi ei de acord cu tine în ceea ce vrei să faci, dar familia, prietenii adevărați... toți te vor sprijini într-un fel sau altul.

20. Fiecare zi contează. Fiecare zi reprezintă un pas sau mai mulți către atingerea scopului. Nu lăsa o zi să treacă fără să faci ceva care să te aducă mai aproape de ce îți dorești.

21. Nu pot câștiga dacă nu încerca. Riști și câștigi. Dacă ceilalți au eșuat pe același drum, nu înseamnă că tu nu o să reușești.

Sursa Foto: Shutterstock/One Photo

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.