Setari Cookie-uri

Ce își spun în fiecare zi oamenii puternici din punct de vedere psihic

Pacea interioară după care toți tânjim vine mai întâi la persoanele care nu se lasă controlate de propriile gânduri, la oamenii puternici din punct de vedere psihic. Un om cu mintea liniștită și pace în suflet este un om binecuvântat, este omul care a câștigat lupta cu viața și acum știe să se bucure de fiecare rază de soare sau nor care îl trezește dimineața.

Nu a spus nimeni că este ușor să ajungi un om puternic din punct de vedere psihic, dar nici că este imposibil. La urma urmei, chiar de-ar părea imposibil, nouă ne place să facem posibil imposibilul. Cu exercițiu, cu răbdare, încredere și muuultă credință, și tu poți să fii unul dintre aceia pe care gândurile nu îi doboară. În plus, ține minte ce urmează să citești!

Ce își spun oamenii cu minte puternică

1. Uneori este mai important să faci ce este bine pentru tine și pentru viața ta, decât ce este bine pentru ceilalți. „Ceilalți” înseamnă inclusiv familie și prieteni apropiați.

2. Să nu te simți niciodată vinovat de faptul că ai exclus din viața ta persoane toxice. Nu le datorezi nimic acestor persoane.

3. Apusurile sunt dovada că, indiferent de ce se întâmplă pe parcursul zilei, aceasta se poate termina frumos.

Citește și:

4. Cei mai fericiți oameni sunt cei care dăruiesc, nu cei care primesc.

5. Lumea este plină de oameni buni. Dacă nu îți iese în cale niciunul, fii unul dintre ei.

6. Cuvintele nu definesc o persoană, cuvintele arată cine și-ar dori să fie acea persoană.

7. Viața este o serie continuă de schimbări naturale și spontane. Nu te opune – asta cauzează durere. Lasă realitate să fie realitate. Lasă lucrurile să decurgă normal.

Ce isi spun in fiecare zi oamenii puternici psihic

Sursa Foto: Shutterstock/By LightField Studios

Citate despre minte

„Cel care are abilitatea de a-şi stăpâni propria minte poate pune stăpânire pe orice altceva.” — Andrew Carnegie

„Oamenii nu sunt prizonierii destinului, ci mai degrabă prizonierii propriei minți.” — Franklin Delano Roosevelt

„Boala trupului e terapie pentru mine” - Proverb „Care este cel mai mare duşman al omului, dacă nu propria sa minte?” — Buddha

Citește și:

„Unii oameni sunt mai puternici la nivel mental decât alţii, însă vestea bună este că puterea mentală poate fi dobândită - exact la fel ca şi puterea fizică. Ce înseamnă să ai o minte puternică? O minte puternică are capacitatea de a opri gândurile care îi induc frică şi neputinţă şi se focalizează pe a înlătura obstacolele din calea obiectivelor. O minte puternică are ca şi caracteristici curajul, încrederea în propriile resurse, capacitatea de a persevera în ciuda dificultăţilor, determinarea, ambiţia şi controlul.

A fi în control înseamnă să ai capacitatea de a te automotiva şi de a influenţa direcţia şi rezultatele pe care le obţii în viaţă. A fi în control presupune să ai certitudinea că poţi să-ţi autodetermini existenţa în loc să aştepţi pasiv orice îţi pune în cale viaţa. Dacă ai o minte care se mulţumeşte cu mediocritatea, să nu fii surprins de rezultatele pe care le obţii în viaţă. A-ţi întări mintea este un obiectiv pe care trebuie să-l ai în vedere mereu de-a lungul vieţii.

Citește și:

Dacă te focusezi constant pe a avea o minte puternică, la un moment dat vei deveni o persoană puternică, iar puterea va face parte din identitatea ta.” – Ursula Yvonne Sandner

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Wallenrock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.