Setari Cookie-uri

13 adevăruri spirituale pe care le vei descoperi în timp

A trăi înseamnă a învăța, a cunoaște, a evolua. Se spune că omul cât trăiește învață și chiar așa este, plus că ceea ce învățăm ține de interiorul nostru, de minte și de suflet. Pe măsură ce anii trec, ni se vor dezăvlui 13 adevăruri spirituale pe care le vom îmbrățișa cu emoție. Te invit să le descoperim împreună în rândurile de mai jos.

1. Miracolele există. Și se întâmplă la fiecare pas în jurul nostru. Magia se întâmplă în orice moment al vieții. Tot ce trebuie să facem este să acordăm mai multă atenție lucrurilor care ni se întâmplă și să observăm dacă nu cumva acel ceva este un mic miracol care tocmai ce a avut loc. Miracolele există și se lasă văzute atunci când tu începi să observi frumosul din fiecare lucru și gest mărunt.

Miracolele exista

sursa foto: shutterstock/by poptika

2. Universul te ascultă. Iar dacă susții că nu este adevărat înseamnă că ceea ce i-ai cerut Universului nu a fost o dorință născută din adâncul inimii și al gândurilor. Universul te ascultă atâta timp cât ceea ce îi ceri este clar, fără ocolișuri, exact ca atunci când știi că înghețata pe care vrei să o mănânci este cu caramel și vanilie.

Citește și:

3. Primim ceea ce oferim. Știi deja: oferi iubire, primești iubire; oferi respect, primești respect; oferi bunătate, primești bunătate. Greșit să crezi că le vei primi întotdeauna de la aceleași persoane cărora le-ai oferit ce aveai tu mai bun și mai frumos. Ceea ce oferi se întoarce la tine, posibil, sub altă forme și de la oamenii care trebuie.

4. Nu există coincidențe. Totul în viață se întâmplă cu scop, și se întâmplă fix atunci când trebuie.

5. Creăm ceea ce simțim, ceea ce gândim. E o prostie să nu crezi în puterea minții și în cea a sufletului. Chiar și atunci când ne îndrăgostim, ne îndrăgostim de ceea ce vedem noi în omul respectiv, de imaginea pe care o creăm chiar noi. Dacă vrem să creăm imagini frumoase pentru noi și pentru cei din jur, este suficient să începem să nutrim sentimente frumoase și să gândim imagini colorate.

Citește și:

6. Optimismul atrage pozitivitate. E logic, nu?! Fii optimistă, pentru că este cea mai ușoară și sigură cale spre o viață fericită. Când tu ești optimistă apar și situații și oamenii pozitivi.

7. Instinctul tău este ghidul tău spiritual. Niciodată să nu te gândești că instinctul te înșală. El nu a dat niciodată greș și niciodată nu va da. Nu ai nevoie de alți ghizi spirituali în afară de el, de instinctul tău.

Adevaruri spirituale

sursa foto: shutterstock/by xixstockphotos

8. Iubirea vindecă ura și suferința. Nu ai cum să faci o schimbare în tine și în lume dacă nu cu ajutorul iubirii. Iubirea alină orice suferință și vindecă orice durere. Iubirea o să învingă în orice moment ura, chiar și atunci când pare să nu.

9. Rugăciunea funcționează. "Dacă ceri ceva de la Dumnezeu, să crezi cu tărie că așa va fi, că se va face cum ai cerut tu, dacă va fi pe placul lui Dumnezeu; dacă citești cuvântul lui Dumnezeu, să crezi că ceea ce se spune în el a fost, este și va fi, s-a săvârșit, se săvârșește și se va săvârși. Așa să și vorbești, așa să citești, așa să te rogi. Mare lucru este cuvântul! Mare lucru este sufletul gânditor, cuvântător și lucrător, chip și asemănare a Treimii Celei atotputernice."

Citește și:

10. Meditația funcționează. Meditația înseamnă relaxare, înseamnă eliberarea gândurilor și eliminarea stresului. Începe cu 5 minute și crește durata trepetat, în funcție de cât de ușor sau greu îți este să intri în proces.

11. Incantațiile funcționează. Incantația este o formulă magică, cântată sau recitată. Eu când spun incantație mă refer la acele afirmații pozitive pe care ar trebui să ni le spunem zilnic pentru ca mintea noastră să atragă frumosul. Afirmațiile pozitive pot fi și ele cântate sau recitate.

12. Luna plină este magică. Un adevăr spiritual de care îți vei da seama foarte târziu și abia după ce vei începe să acorzi mai multă importanță stării tale interioară. Luna plină este un fenomen magic care, chiar și atunci când nu te lasă să dormi, îți oferă posibilitatea de a te cunoaște în profunzime, de a medita.

Citește și:

Luna plina

sursa foto: shutterstock/by kdshutterman

13. Luna nouă este magică. Despre luna nouă se spune că este aducătoare de belșug și sănătate și se mai spune că orice proiect început pe Luna nouă are șanse să fie dus la bun sfârșit. Luna nouă aduce cu ea sensibilitate, calm și echilibru.

Sursa Foto Front page: Shutterstock/By By FCSCAFEINE /Jozef Klopacka

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.