Setari Cookie-uri

8 semne că ai o misiune spirituală pe Pământ

Cu toții experimentăm o dimensiune spirituală a vieții, fie că ne dăm seama sau nu. Indiferent de locul în care ne naștem, unii dintre noi însă au ca misiune îmbrățișarea conștientă a acestei dimensiuni în vederea elevării conștiinței umane la nivel global. Iată opt semne că te numeri printre aceștia.

Semne ca ai o misiune spirituala pe pamant

1. Ești foarte curioasă

Te întrebi adesea care sunt motivele ascunse ale evenimntelor din jurul tău. Vrei să știi de ce există sărăcie, ură, conflicte și nedreptăți. Pui totul sub semnul întrebării și faci legături cu ușurință.

2. Nu te poți conforma sistemelor convenționale

Persoanele Indigo nu se simt confortabil cu autoritatea. Nu îți place să respecți regulile și reglementările deoarece acestea sunt limitative. Înțelegi că oamenii nu ar trebui să fie controlați de alții cărora le place să-și exercite autoritatea asupra lor. Ești acuzată adesea că ești o rebelă. Asta nu înseamnă că intenționezi să creezi agitație. Pur și simplu vezi lacunele din sistem și dorești să le corectezi.

3. Poți simți suferința altora

Empatia ta este la cote amețitoare. Intodeauna încerci să ai ajuți pe cei nevinovați și neajutorați și suferi atunci când nu o poți face sau vezi că aceștia sunt neglijați.

Citește și:

4. Sunteți profund legată de animale și de natură

Te afli în armonie cu natura și îți place să petreci timp în mijlocul ei. Iubești animalele și poate chiar lupți pentru drepturile lor. Crezi că fiecare ființă vie trebuie tratată în mod egal și are dreptul să trăiască în demnitate.

5. Ești atrasă de învățăturile spirituale

Chiar dacă nu ai fost crescut într-un mediu religios, ești atrasă de învățăturile spirituale ale oamenilor luminați din întreaga lume. Spiritualitatea ta are rădăcini adânci pentru că ești matură spiritual dincolo de anii tăi.

6. Știi foarte bine că viața ta are un scop

În timp ce alții se străduiesc să obțină succes în carieră, tu te străduiești să ai o viață care are scop și înțeles. Știi că ai o misiune de îndeplinit și cauți căile și mijloacele de a o îndeplini.

Citește și:

7. Trăiești foarte des sincronicități

Odată ce începi această călătorie, ajutorul vine pe drum. Universul veghează ca tu sa poți face ceea ce sufletul tău și-a propus să facă și, prin intermediul sincronicităților, îți arată că ești pe calea cea bună. Mintea ta subconștientă te ajută să vezi indicii și sugestii revelatoare.

8. Simți nevoia să creezi

Te simți inspirată de multe lucruri și simți nevoia să creezi ceva. Ai înclinații spre artă și muzică. Partea ta artistică te împinge mereu să faci ceva pentru a-ți exprima lumea interioară.

sursa foto front page: shutterstock/by muratart

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.