Setari Cookie-uri

10 feluri în care se schimbă viața ta atunci când îți asculți inima

O veche poveste spun că, dacă vrei să nu mai cazi în gropi, să schimbi traseul și să mergi pe strada fără de gropi. Strada inimii este o astfel de stradă. Iată cum se schimbă viața ta atunci când te hotărăști să mergi pe ea.

1. Începi să fii mai încrezătoare în tine

Pe măsură ce evoluezi și îți învingi temerile șui fricile, colcția ta de momente de reușită, în care ai fot suficient de puternică să nu te dai bătută, se mărește. Astfel, stima ta de sine și încrederea în tine cresc la rândul lor.

2. Ai devenit o persoană mai fericită

Pentru că nu-ți pierzi timpul cu lucruri irelevante sau activități care îți diminuează energia, iar viața ta are un sens care te împlinește, devii o persoană mai fericită.

3. Începi să iubești lumea și toți oamenii

Ura, ranchiuna și orice alt sentiment negativ dispare. Pe măsură ce îți deschizi inima, vezi iubirea existentă în jurul tău. Observi frumusețea ascunsă la vedere, pe care nu o văd mulți oameni.

Citește și:

10 feluri in care se schimba viata ta atunci cand iti asculti inima

sursa foto: shutterstock/rohappy

4. Ai mai multă energie

Atunci când facem ce ne place, ne umplem cu energie. De aceea, atunci când petrecem ore întregi făcând ceea ce iubim nu simțim oboseala pe când câteva minute dedicate unei activități care ne creează repulsie ne poate face să ne simțim foarte obosite.

5. Radiezi pozitivitate

Pe măsură ce facei mai mult din ceea ce iubești, răspândești mai multă iubire în jurul tău. Te umpli cu energie și pozitivitate pe care le radiezi în jurul tău.

6. Ai curajul să îți înfrunți temerile

Cu cât o faci mai des și mai plenar, cu atât mai repede te eliberezi din ghearele lor. Fiecare lucru pe care îl evităm ne închide într-o cutie din care ieșim cu greu.

7. Percepi fiecare obstacol ca pe o lecție

Citește și:

Este normal să dai greșuneori. Insă inima ta nu percepe evenimentul ca pe un eșec ci ca pe o oportunitate de a evolua și învăța. Preferi să faci ceea ce îți place și să greșești decât să nu îți urmezi inima. Atunci când îți tratezi obstacolele cu iubire, vezi și prețioasele lecții pe care le conțin.

8. Începi să dăruiești

Se spune că trebuie să îți umpli propriul pahar pentru a-l putea umple pe al celorlalți. Pe măsură ce-ți urmezi inima, paharul tău se umple cu iubire până când se revarsă. Cu cât oferi mai multă iubire, cu atât primești mai multă.

9. Ești mai curajoasă

Asta nu înseamnă că trăiești cu capul în nori ci că încetezi să te îngrijorezo și să îți faci griji din nimic. Acorzi atenția ta doar lucrurilor care contează cu adevărat pentru sufletul tău.

Citește și:

10. Îți descoperi adevărata chemare

Fiecare dintre noi are un scop în viață - care are legătură cu binele celor din jur, însă puțini sunt aceia care și-l descoperă. Inima te va conduce, inevitabil, către scopul vieții tale. Astfel vei afla care este chemarea ta și ceea ce dă sens vieții tale.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By LilKar

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.