Setari Cookie-uri

Reprogramează-ți mintea subconștientă cu acest instrument

Mintea ta subconștientă este foarte puternică, însă este condusă în cea mai mare parte de conștiința ta și urmează ceea ce îi spune mintea ta conștientă. Poți folosi acest mecanism în folosul tău. Îți poți schimba viața în mod fundamental și benefic prin simpla reprogramare a minții tale subconștiente.

Repetiția este unul dintre instrumentele de reprogramare a minții. De aceea, pentru a observa efectele afirmațiilor benefice, este necesar ca acestea să fie rostite de mai multe ori pe zi, timp de mai multe zile la rând. De asemenea, acest procedeu este mai eficient dacă te afli într-o stare de conștiență ridicată iar creierul tău operează pe o frecvență mai scăzută.

Mintea subconstienta

Folosirea repetată a afirmațiilor sau a mantrelor într-o stare de conștiență ridicată poate avea rezultate uimitoare. Budiștii foloseau mărgele cu 108 piese și le foloseau pentru a spune o mantră de 108 ori. Astfel, cuvintele pătrund adânc, în mintea subconștientă. Așa cum spune Jos Silva, întemeietorul Metodei Silva, în lucrul cu afirmațiile și cu mintea noasră, contează foart mult dorința, încrederea, aștptarea și, nu în ultimul rând, emoția.

Citește și:

Pentru ca o afirmație să aibă efect este nevoie să fie concisă, exprimată la persoana întâi singular și la modul prezent, să includă cuvint pozitive, să fie însoțită de vizualizare și de o emoție puternică.

Începe prin a alege cuvinte care contează pentru tine, cu o încărcătură puternică. Poți folosi, de exemplu, o afirmație precum ”în fiecare zi sunt din ce în ce mai iubitoare.” Iubitoare poate însemna însă multe lucruri. Ar putea însemna orice este stocat în hard drive-ul minții tale. Iar mintea ta poate deveni confuză. Aici intervine vizualizarea. Te poți imagina pe tine însăți în diverse situații în care îți manifești iubirea față de ceilalți dar și față de tine însăți. Al treilea ingredient magic este emoția corespunzătoare. Aceasta este energie. Totul este alcătuit din energie care vibrează la o anumită frecvență. Dacă mintea ta creează un model care vibrează la o anumită frecvență, va atrage lucruri, eveniment, persoane care vibrează în aceeași frecvență. Așadar permite-ți să simți energia iubirii curgând prin tine, lasă-ți corpul să o experimenteze chiar și prin lacrimi.

Citește și:

    Folosește aceste tehnici pentru a-ți reprograma mintea subconștientă iar viața ta se va transforma radical.

    sursa foto front page: shutterstock/by lia koltyrina

    Vizionare placuta


    Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.