Setari Cookie-uri

Noroc și dragoste cu Feng Shui în casă

Valentina Vânătoru, specialist în Feng Shui, vă dezvăluie cele 6 secrete Feng Shui care vă aduc armonie, belșug și iubire în locuințe.

Atunci când construiți și decorați locința, trebuie să ține cont de cei 4 factori principali, care sunt: oamenii / locuitorii, mediul înconjurător/ timpul (anul construirii clădirii) și clădirea (orientarea fațadei clădirii). Valentina Vânătoru vă explică pas cu pas cum se face o analiză Feng Shui a casei.

Orientarea locuintei

sursa foto: shutterstock/by phakhanan thanontip

În primul rând, aflați anul de construcție sau al dării în folosință. Odată ce ați identificat obiectivele și țelurile, va trebui, pentru aflarea energiilor unei case, cele valabile 20 de ani, să aflați anul de construcție sau al dării în folosință al clădirii (blocului), în care se află locuința voastră. Pentru că, Școala Stelelor Zburătoare folosește calcule făcute pornind de la planul și data construirii unei clădiri în combinație cu orientarea ei geografică. Această școală vorbește despre cele 9 tipuri diferite de energie în mediul nostru înconjurător, aparținând constelației Carul Mare. Aceste energii unice sau stele zburătoare, de la 1 la 9, au o influență aparte asupra mediului și a noastră. Stelele zburătoare se schimbă într-un mod ciclic, influențând diferit norocul unei case de-a lungul timpului. Practic, aceasta este o modalitate de a evidenția circulația energiilor bune și rele Feng Shui, iar remediile se recomandă pentru perioade de 20 de ani, după efectuarea unui set de măsurători.

Citește și:

De exemplu, o clădire construită în epoca 6 este construită între anii 1964 – 1983.

Feng Shui

sursa foto: shutterstock/by wulfman65

Apoi, trebuie să aflați orientarea locuinței. Fără orientare și anul de construcție nu putem afla energiile unei case. De aceea, este necesar să aflăm către ce punct cardinal este orientată locuința noastră, pentru a identifica direcțiile, locațiile și sectoarele casei voastre, totodată, modul în care oamenii sau locuitorii acesteia pot beneficia de primirea pozitivului Qi. Cei care nu dețin o busolă Luo Pan (busola chinezească) – vor sta poziționați, cu spatele către bloc sau casă și vor măsura orientarea cu o busolă de pe telefon. De exemplu, un bloc poziționat către Nord are o gradație 19. Alt pas important este aflarea punctului central al locuinței, fără de care nu vom putea împărți locuința în cele 8 felii și nici nota energiile pe planul casei noastre. Alt pas este să împărțiți casa în 8 felii. Pe planul casei trasați cele 8 felii. Marcați direcțiile respective ale casei (Nord, Nord-Est, Est și așa mai departe). Odată ce ați identificat direcțiile pe planul locuinței voastre, pentru a identifica și activa Qi-ul din fiecare sector, va trebui să treceți energiile pe planul casei voastre. Activarea Qi-ul benefic vă ajuta să obțineți rezultate pozitive în acea zonă specifică a vieții, cum ar fi carieră, activitățile academice sau chiar Floarea Iubirii (responsabilă de atragerea partenerului potrivit în viața voastră).

Citește și:

Orientarea locuintei

În Feng Shui fiecare spațiu este unic, iar în urma unor măsurători exacte și calcule matematice putem determina energiile pozitive sau negative dintr-un spațiu, mai exact, putem descoperi cele 9 energii (stele zburătoare), care se împart în 2 categorii: stele de apă (cele în cerc) și stele de munte (cele în triunghi). Specialiștii experimentaţi ai acestei școli, a stelelor zburătoare, acordă mare atenție localizării stelelor faste ale apei şi muntelui din reședințe și alte clădiri. Astfel, „apă“ şi „munte“ sunt două cuvinte de referință în terminologia Feng Shui.

În prezent, ne aflăm în perioada inferioară, „epoca lui 8” (între anii 2004 și 2023). În această perioadă energiile de munte și de apă benefice sunt 8, 9 și 1.

Citește și:

Energia 8 – reprezintă prosperitatea sau armonia umană actuală

Energia 9 – reprezintă prosperitatea sau armonia umană viitoare

Energia 1 – reprezintă prosperitatea sau armonia umană îndepărtată

De când ne aflăm în perioada lui 8, steaua muntelui este la fel de importantă ca și steaua apei. Opt este numărul reprezentativ al trigramei KEN, ce simbolizează muntele, or, în sfera credințelor culturale chineze, acesta denotă puterea tăcută, influență și un succes aparte.

sursa foto front page: shutterstock/ By Phakhanan Thanontip

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.