Setari Cookie-uri

Dacă ai privi mai des în sufletul tău, ai gasi raspunsuri la toate intrebarile

Puțini sunt cei care te pot sfătui cu atâta acuratețe și claritate cum o face el, sufletul.

Dacă ai privi mai des în sufletul tău, ți-ai da seama că toate demersurile de dezvoltare personală pe care le faci, fie că e vorba de cursuri, terapii sau lectură, au ca scop o mai bună conectare cu el. Sufletul tău este maestrul tău suprem iar ceilalți maeștri știu asta. Scopul lor este să îți pună la dispoziție instrumente care să te ajute să fii independentă și suverană pe viața ta. Restul este doar manipulare sau marketing. Sufletul tău știe asta.

Sufletul tau

Dacă ai privi mai des în sufletul tău, ți-ar păsa mai puțin de gura lumii și ai înceta să iei lucrurile personal. Sufleul tău știe că fiecare om este angajat în propria sa călătorie spirituală și îi recunoaște pe cei care îți stârnesc emoțiile negative ca pe niște profesori importanți din viața ta.

Citește și:

Dacă ai privi mai des în sufletul tău, viața ta ar fi mai armonioasă. Sufletul tău te poate ajuta să eviți capcanele, să alegi cel mai bun drum în viață, să iei deciziile potrivite într-un anumit moment, să rezolvi conflictele.

Dacă ai privi mai des în sufletul tău, viața ta ar fi mai abundentă. Doar conectându-te cu sufletul tău descoperi care îți este darul cu care te-ai născut și implicit, misiunea în viață. Atunci când te dedici împlinirii acesteia, întreg universul conspiră în favoarea ta iar tu reușești să atragi abundența.

Dacă ai privi mai des în sufletul tău, lumea în care trăim ar fi un loc mai bun, mai pașnic, mai armonios. În culura coporatistă se spune frecvent că nimeni nu este de neînlocuit însă o vorbă mai veche și mai înțeleaptă spune că omul sfințește locul. Fiecare dintre noi contează. Fiecare dintre noi este o ființă unică. Fiecare dintre noi își aduce contribuția la starea planetei și a omenirii prin fiecare gând, vorbă și acțiune.

Citește și:

Daca ai privi mai des in sufletul tau

Dacă ai privi mai des în sufletul tău, ai găsi iubirea. Căutăm iubirea în exterior. În alții. Avem pretenția ca ei să ne dea nouă ceva ce nu știu că au, ceva ce nu ne putem da nouă înșine. Pentru a putea găsi iubirea în lumea exterioară avem nevoie să o găsim mai întâi în interiorul nostru.

sursa foto front page: shutterstock/by fona

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.