Setari Cookie-uri

Îndrumar pentru Mesia - Învățături pentru suflete avansate

Concentrează-te asupra unei întrebări, închide ochii, deschide cartea la întâmplare, alege pagina din stânga sau din dreapta. Deschide ochii și citește răspunsul. Așa funcționează Îndrumarul pentru Mesia - Învățături pentru suflete avansate.

Câteva dintre răspunsurile pe care le vei găsi în Îndrumarul lui Richard Bach le-am extras și le-am notat în continuare. Tu la ce întrebări vrei să afli răspunsurile?

Indrumar pentru Mesia

sursa foto: shutterstock/by denis belitsky

Învățături pentru suflete avansate

Aștepți o viață întreagă să-l întâlnești pe acel Cineva care să te înțeleagă, să te accepte așa cum ești. În final, descoperi că acel Cineva, mereu, ai fost chiar tu.

Îți înalți propria lume, pașnică sau sălbatică, după cum îți dorești tu. Poți țese pace în inima haosului și poți face ravagii în paradis. Totul depinde de felul în care îți modelezi spiritul.

Câți își trăiesc viețile fără să descopere vreodată ceea ce știu sau ce iubesc? Mulți. Este datoria ta să nu îți îngădui să ajungi ca ei.

Citește și:

Dacă alegi siguranța în locul fericirii, o vei avea, însă cu acest preț.

Atunci când învârți elicea, nu te minuna că pornește și motorul.

Există un motiv pentru care alegi tot ce ți se întâmplă. Nu renunța, trăiește-ți viața cum știi mai bine și, în scurt timp, vei înțelege de ce.

O viață creativă și plină de iubire pentru ceva, orice, este o viață sănătoasă. Când faci ceea ce te face fericit, ai parte de vindecare și siguranță.

Este aceasta ceea ce înțeleg eu prin dreptate supremă? Este aceasta direcția în care vreau cu adevărat să o apuc? Este aceasta calea pe care pot să dau tot ce-i mai bun din mine?

Să înveți înseamnă să descoperi ceea ce știai deja. Să faci înseamnă să demonstrezi că, într-adevăr, știi. Să-i înveții pe alții înseamnă să le amintești că și ei știu, la fel de bine ca și tine. Sunteți, cu toții, învățăcei, muncitori, învățători.

Citește și:

    „Doar imaginația ta?” Bineînțeles că este doar imaginația ta! Această lume este imaginația ta. Ai uitat?

    Singura datorie pe care o ai, oricând, în cursul oricărei vieți, este să-ți fii loial ție însuți.

    Tu însuți creezi aparențele dimprejur. Primești întocmai ce ți se cuvine. Cine să primească laudele, cine vina, dacă nu chiar tu? Cine să poată schimba totul, oricând, dacă nu chiar tu?

    Poartă-te cu ceilalți așa cum simți cu adevărat că vrei să te porți cu ei.

    Indrumar pentru Mesia

    Adâncește-te în propriile temeri, provoacă-le să îți facă tot răul posibil și taie-le din rădăcini când încearcă să o facă. Dacă nu, se vor clona ca ciupercile, te vor înconjura, îți vor închide calea spre viața la care speri. Fiecare lucru de care te temi este aer consumat în însuși iadul turbat.

    Citește și:

      Închipuie-ți că îți dorești cu adevărat și din tot sufletul să știi cine ești, de unde vii și pentru ce te afli aici. Închipuie-ți că nu ești dispus să-ți afli pacea până nu vei ști. Iar acum: poți să-ți imaginezi că nu vei afla?

      Află-ți punctul forte și vei deveni un centru de forță care pune în mișcare timpul tău.

      Când trăiești cu maximă intensitate, nu mai contează deznodământul jocului. Orice s-ar întâmpla, ești bine.

      Nu e nimic de iertat când știi că ai chemat la tine toate experiențele din viața ta. De ce te-ai încruntat la cei care îți aduc ceea ce ai cerut?

      Este simplu să trăiești potrivit așteptărilor și convențiilor. Doar când începi să trăiești spontan începi să te distrezi cu adevărat.

      sursa foto front page: shutterstock/by cozine

      Vizionare placuta


      Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.