Setari Cookie-uri

Camaraderie și speranță, cuvintele cheie pentru săptămâna 26 NOIEMBRIE - 2 DECEMBRIE 2018

În urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată care sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii este SPERANȚĂ. Nu poți schimba întreaga lume însă poți schimba o întreagă lume pentru o singură persoană.

Ne apropiem cu pași repezi de o perioadă magică din an. Știi foarte bine că nu cadourile și bucatele gustoase sunt cele care ne aduc bucurie ci conexiunea pe care o stabilim la nivel de suflet cu ceilalți oameni. Profită de prima parte a săptămânii pentru a-ți da voie să începi să simți magia sărbătorilor. Cel mai bun ingredient este speranța.

Dându-le celorlalți motive de speranță - reale, nu deșarte, plantezi semințele pentru propria ta speranță. Recunoștința și bucuria din ochii celorlalți reprezintă un balsam pentru suflet dar și o certitudine că lumea nu este deloc un loc atât de sumbru și de rău pe cât ar vrea unii să credem.

Citește și:

Mesaje de la ingeri

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii este CAMARADERIE. Vocile prietenelor tale pot alunga și cea mai cruntă disperare dacă le permiți.

Una dintre legile universale spune că suntem cu toții unul, interconectați. Nu întâmplător, starea de separare în care am fost condiționate să credem și să trăim, este atât de dureroasă și ne fură energia. Cealală femeie și celelălalt bărbat nu sunt dușmanii noștri. Nici nu vor să ne ia sau să ne fure de sub nas ceva ce este al nostru. Intențiile lor nu sunt rele. Insă uneori se întâmplă să acționeze mânați de frică.

Profită de a doua parte a săptămânii pentru a-ți permite să îți deschizi și mai mult inima față de ceilalți oameni. Dă-ți voie să accepți ajutor și susținere și oferă-le la rândul tău. Ajută cu o vorbă bună, cu un sfat, cu o îmbrățișare, cu o recomandare, cu o poveste. Și, mai presus, de toate privește persoana din fața ta ca pe un frate sau ca pe o soră. Te asigur că va smți și că îți va răspunde ca atare.

sursa foto front page: shutterstock/by ekaterina kolchenko

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.