Setari Cookie-uri

Iubire și zbor, cuvintele cheie pentru săptămâna 3-10 DECEMBRIE 2018

În urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată care sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii este IUBIRE. Indiferent de forma pe care o îmbracă, esența iubirii rămâne aceeași.

Iubire

sursa foto: shutterstock/by fotoduets

Iubirea revine în această săptămână. Un lucru firesc ținând cont de faptul că ne apropiem cu pași repezi de Crăciun. Cartea este un reminder că cel mai prețios dar pe care ni-l putem face nouă și celor din jur este iubirea noastră. Atunci când cumperi un cadou sau faci un gest frumos, nu uita să îl încarci în mod conștient cu iubirea ta. Destinatarul va simți acea energie și se va bucura cu adevărat penru că va simți că intenția ta pornește din inimă.

Nu uita să îți oferi iubire ție însăți, fiind prezentă în ființa ta și hrănindu-ți bucuria de viață.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii este ZBOR. Permite-ți să îți deschizi aripil și să zbori cât de sus vrei.

Dacă ai zburat cu parapanta, cunoști sentimentul de libertate și încântare pe care îl ai atunci când ești în văzduh. Teama inițială dispare atunci când forța gravitațională își pierde puterea ta iar tu ești uimită de ceea ce poți să faci, de capacitățile tale, doar elgând să îți depășești frica.

Zbor

Aceasta nu este însă o senzație de care te poți bucura doar acolo sus. Imaginează-ți cum ar fi viața ta dacă acest prea plin pe care l-ai simțit în inima ta se poate manifesta în fiecare clipă.Și, unde mai pui că, în loc să te sece de energie, se auto-alimentează. Cu cât îl primești mai des în sufletul tău cu atât se încarcă mai mult și te umple de vitalitate.

Citește și:

Fiecare dintre noi are o pereche de aripi invizibile cu ochiul liber care ne ajută să zburăm. Dar pentru asta, este nevoie să ne amintim că există și să le eliberăm de ceea ce le apasă. Credințe limitative, gânduri negative, frici, dureri, ancorarea în trecut. Fiecare situție de viață poartă un mesaj, o lecție. Atunci când le deslușim, înaintăm cu încă un pas pe drumul evoluției noastre iar situația respectivă dispare.

sursa foto front page: shutterstock/ by tierneymj

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.