Setari Cookie-uri

Visare și protecție, cuvintele cheie pentru săptămâna 10-16 DECEMBRIE 2018

În urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Visare

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii este VISARE. Fantezia și imaginația sunt un mijloc de comunicare cu sinele tău superior.

Imaginația este unul dintre cele mai puternice instrumente de creație pe care le avem la dispoziție. Un diferențiator important față de celelalte forme de existență pe Pământ, dotate și ele cu conștiință. Din imaginație iau naștere opere de artă, invenții, remedii miraculoase împotriva bolilor. Și tot în imaginație plantezi muguriii minunatei tale vieți. Imaginația reprezintă interfața ta de comunicare cu nevăzutul, acolo unde totul este proaspăt, original. Spre deosebire de minte, care merge pe cărări bătătorite, imaginația te poartă acolo unde nici nu sperai. Folosește imaginația și fantezia pentru a intra în legătură cu sinele tău superior, a-ți găsi direcția în viață, soluții și răspunsuri la întrebări și a te reînnoi.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii este PROTECȚIE. Lumea exterioară nu îți poate răpi fericirea decât dacă tu îi permiți.

În cartea sa, ”Puterea Prezentului”, Eckhart Tolle scrie că iubirea, pacea și bucuria sunt stări de a fi caracteristice ființei noastre lăuntrice. Dacă tu ai fi un lac, ființa ta lăuntrică ar fi apa de la fundul acestuia. Indiferent de ceea ce se întâmplă la suprafața, ea rămâne calmă și liniștită Chiar dacă nu poți avea control asupra circumstanțelor exerioare ale vieții, întotdeauna ai control asupra felului în care te raportezi la acestea și îți poți aminti că esența ta est, de fapt, acea apă liniștită.

Protectie

sursa foto: shutterstock/by frantic00

Modurile prin care oamenii își răpesc ocazia de a fi fericiți sunt lipsa de iubire și acceptare de sine, conformarea la norme sociale în detrimentul exprimării propriei autenticități, identificarea cu mintea, trăitul în trecut sau în viitor, evadarea în dependențe - alcool, shopping, sex, droguri și lista poate continua, pentru a nu fi nevoiți să se confrunte cu propria umbră. Fericirea vine însă din conectarea cu ființa ta lăuntrică, exprimarea potențialului tău uman și creator și viață trăită în clipa prezentă.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by irina alexandrovna

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.