Setari Cookie-uri

INCERCARE și MOTIVAȚIE, cuvintele cheie pentru săptămâna  24 -30 DECEMBRIE 2018

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii este INCERCARE

Dacă rămâi în zona de confort, visele tale nu vor rămâne altceva decât niște imagini în mintea ta.

O carte magică deloc întâmplătoare având în vedere că suntem în ultima săptămână din 2018. Un moment potrivit pentru a-ți face ultimele retușuri la lista ta cu vise îndrăznețe pentru 2019. Nu trebuie să fie zece sau trei. Pot fi atâtea câte sufletul tău îți șoptește că poate duce la îndeplinire. Ține cont de cine ești, de abilitățile și aptitudinile tale însă nu uita că atunci când ești pe drumul tău și ai credință, se deschid uși acolo unde nici nu le vedeai și apar drumuri noi special pentru tine. Dacă ai lista deja făcută, vezi deja ce pași poți face în direcția împlinirii viselor tale și ieși deja din zona te de confort printr-o acțiune oricât de mică.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii este MOTIVAȚIE

Inspiră-i pe ceilalți cu un singur cuvânt.

Pentru mulți oameni care se simt singuri și au pierdut conexiunea cu inima lor, perioada sărbătorilor de iarnă este una dintre cele mai triste. De aceea, acum mai mult ca oricând, fii atentă la oamenii din jurul tău. Nu trebuie să fii vedetă sau o persoană bogată pentru a ajuta și a aduce o rază de lumină în jurul tău. Un cuvânt bun, un zâmbet, o ciocolată caldă, o pâine sau a ajuta pe cineva să treacă strada pot schimba viața cuiva. Pot salva viața cuiva. Pentru că nimic nu ne dă mai mult curaj și speranță decât conștientizarea faptului că în fiecare dintre noi există infinit de multă bunătate. Nu te sfii să împărtășești povestea ta de viață cu ceilalți. Obstacolele peste care ai trecut, lecțiile pe care le-ai învățat, toate acestea au darul de a-i inspira și motiva pe cei din jur să își găsească resursele interioare la ceas de cumpănă.

Citește și:

Foto by Murzina Elena Sergeevna via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.