Setari Cookie-uri

Magia începe ACUM: 12 Zile Sfinte și darurile lor spirituale pentru a manifesta ce îți dorești în 2019

În prima zi a Crăciunului începe seria celor douăsprezece zile care se termină de Bobotează, pe 6 ianuarie! În tradițiile vechi, Crăciunul era timpul pentru a primi daruri spirituale, în timp ce Boboteaza era ziua schimbului de cadouri fizice - ziua când Magii au venit să poarte daruri pentru copilul Hristos: aur, tamaie și smirnă. Fiecare din cele douăsprezece zile care urmează după Crăciun corespunde unui semn zodiacal începând cu Berbecul (primul semn) pe 26 decembrie, urmat de Taur pe 27 decembrie și așa mai departe până la Bobotează, pe 6 ianuarie.

În vechile tradiții, Crăciunul era momentul în care se primeau daruri spirituale în timp ce de Boboteaza se primeau cele fizice. Și tot vechile tradiții spun că cei trei regi înțelepți, magii care, călăuziți de stea, l-au găsit pe Iisus, erau de fapt astrologi care și-au folosit cunoștințele despre mișcările planetare pentru a prezice această naștere importantă. Ileana Melin, astrolog, ne îndeamnă să trăim ziua Crăciunului dar și cele care îi urmează nu doar ca pe un prilej de bucurie dar și ca o pânză pe care să desenăm i anul care urmează așa cum îl dorim.

O poveste magică

Se crede că steaua care i-a condus pe cei tragi magi către Iisus ar fi fost chiar Jupiter cel strălucitor, povestește lleana Melin.

Evanghelia după Matei menționează cum cei trei Magi au ajuns la Ierusalim și au întrebat la curtea lui Irod: „Unde este Împăratul de curând născut al Iudeilor? Fiindcă i-am văzut steaua la Răsărit și am venit să ne închinăm Lui”.

Citește și:

Negăsind răspuns au continuat să caute în fiecare noapte, călăuziți de steaua strălucitoare. Evanghelia Noului Testament după Matei (2: 1-12) conține singura menționare a magilor care vizitează copilul Isus, după ce a urmat Steaua din Betleem: "Și iată că steaua pe care o vedeau la răsărit s-a ridicat până deasupra locului în care s-a născut copilul". Aceasta este prima referire la ajutorul astrologiei în călăuzirea pașilor de-a lungul existenței. Când l-au găsit, steaua cea strălucitoare nu a mai apărut pe cer. Harul divin este important pentru a duce viața noastră într-o direcție prosperă și luminoasă. Viața se poate schimbă, de asemenea, dacă luăm în calcul ajutorul Astrologiei în privința liniilor de urmat în viață.

Citește și:

Semnificația celor 12 Zile Sfinte

În prima zi a Crăciunului începe seria celor douăsprezece zile care se termină de Bobotează, pe 6 ianuarie! În tradițiile vechi, Crăciunul era timpul pentru a primi daruri spirituale, în timp ce Boboteaza era ziua schimbului de cadouri fizice - ziua când Magii au venit să poarte daruri pentru copilul Hristos: aur, tamaie și smirnă. Fiecare din cele douăsprezece zile care urmează după Crăciun corespunde unui semn zodiacal începând cu Berbecul (primul semn) pe 26 decembrie, urmat de Taur pe 27 decembrie și așa mai departe până la Bobotează, pe 6 ianuarie.

Una câte una, cele douăsprezece Zilele Sfinte sunt sub supravegherea directă a uneia dintre cele douăsprezece ierarhii zodiacale, proiectând pe rând un model cosmic al lumii. De asemenea, cei doisprezece Apostoli se corelează cu aceste douăsprezece Zile Sfinte, precum și cele douăsprezece centre spirituale prin care cele douăsprezece forțe operează în corpul templului omului.

Citește și:

Anul următor poate fi pregătit prin respectarea specificului fiecăreia din aceste douăsprezece zile. Fii atentă la vise și semne în timpul zilelor următoare pentru că ele conțin embrionul anului ce vine. Cuvântul "Bobotează= Epifanie" provine din greacă, adică "să se manifeste". Obișnuia să se spună: "În farmecul acestor nopți se va vedea recolta."

Cum să folosești cele 12 Zile Sfinte pentru a manifesta ce îți dorești în 2019

Ce doreșți să manifești în 2019? Dacă ai vizualizat deja rezultatul, folosește următoarele douăsprezece ca pe un moment de pregătire și o oportunitate de a stabili tonul pentru anul care vine.

1. Ziua 1 / 26 Decembrie: Du-te în explorare. Fii curajoasă. Încearcă ceva nou. Nu te teme de eșec, bucură-te de încercare!

Citește și:

2. Ziua 2 / 27 Decembrie: Astăzi fă ceva pentru simțurile tale, poate o baie parfumată sau un masaj. Găsește frumusețea în jur, relaxează-te și bucură-te de corpul tău.

3. Ziua 3 / 28 Decembrie: Citește, gândeste, comunica, învață ceva, mergi la operă, balet, teatru. Fă o călătorie scurtă. Întâlnește oameni și transmite-le ceva.

4. Ziua 4 / 29 Decembrie: Stai acasă și gătește împreună cu restul familiei. Nu trebuie să fie nimic special, contează doar să faceți ceva împreună. Seara petrece-o în pijama cu cei apropiați. Jucați ceva împreună.

5. Ziua 5 / 30 Decembrie: Crează ceva, joacă-te cu copiii, organizează o ieșire cu prietenii, distrează-te! Strălucește!

6. Ziua 6 / 31 Decembrie: Ajută pe cineva. Analizează. Petrece un pic de timp cu tine sau cu animalul de companie. Discută cu mentorul tău. Meditează!

Citește și:

7. Ziua 7 / Ian. 1 Ianuarie: Adu un echilibru practic în relațiile tale. Primești pe măsura a ceea ce oferi? Fii împreună cu alți oameni. Bucură-te!

8. Ziua 8 / Ian. 2 Ianuarie: Eliberează emoțiile toxice, aruncă-le; fii pasională, fii tandră, fă dragoste! Iubește, dar începe cu ține!

9. Ziua 9 / Ian. 3 Ianuarie: Mergi într-o călătorie mai lungă; vizitează o biserică, un templu, o sinagogă sau o moschee, chiar dacă nu e cultul tău. Roagă-te și meditează.

10. Ziua 10 / Ian. 4 Ianuarie: Fă-ți muncă pe care o știi și care-ți face plăcere; află cum poți ajută să schimbi în bine mediul extins din jurul tău, pe plan financiar. Asumă-ți responsabilitatea pentru ceva mare.

11. Ziua 11 / Ian. 5 Ianuarie: Găseste un grup în ale cărui idealuri crezi; propune ceva nou de care crezi că noi toți avem nevoie; lucrează la viziunea ta asupra viitorului. Fă-ți noi prieteni!

Citește și:

12. Ziua 12 / Ian. 6 Ianuarie: Visează, dar constructiv. Roagă-te vizualizând ceea ce-ți doreșți, cere o materializare, un semn. Ai credință și încredere!

Dacă îți manifeșți năzuințele făcând aceste lucruri în fiecare zi, vei visa mai tare și mai adevărat. Așadar folosește momentul și construiește-ți viitorul, îți recomandă Ileana Melin. Sperăm că visele tale se vor împlini!

Featured foto b y weedezign vis Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.