Setari Cookie-uri

Cele mai prețioase trei daruri spirituale pe care le poți manifesta în orice clipă

Fiecare ființă umană posedă daruri și talente unice. Dacă îți dai seama că viața înseamnă mai mult decât ceea ce percepi cu cele cinci simțuri, te simți conectată cu universul și le dorești din suflet binle celor din jur, ai darul de a-i inspira pe cei din jur să capete o perspectivă mai largă asupra vieții. 

Fiecare ființă umană posedă daruri și talente unice. Acestea înfloresc atunci când sunt puse, cu iubire, nu doar în folosul propriu și al unui cerc restrâns de oameni dragi, ci în folosul întregii omeniri pentru a o susține în evoluția sa. Iată care sunt cele mai prețioase trei daruri spirituale pe care le poți oferi în orice clipă celor din jur.

1. Darul de a alina suferința.

Când oamenii din jurul tău sunt fericiți, te simți și tu fericită. Insă nu doar vindecătorii pot aduce alinare în viața celtorlalți. Muzicienii, actorii, autorii fac și ei acest lucru prin arta lor. Tu poți face asta printr-o vorbă bună, un zâmbet, o îmbrățișare sau chiar energia ta atunci când o hrănești cu gânduri și emoții pozitive.

Citește și:

Darul de a alina suferința este important pentru evoluția omenirii. Strălucirea inimii tale îi ajută pe ceilalți să trecă mai ușor prin încercările pe care le au de trecut în drumul evoluției lor spirituale.

2. Darul de a-i trezi spiritual pe ceilalți

Atunci când cineva se trezește spiritual, îți dorești ca și alții să se trezească. Simpla sa prezență poate fi de ajuns însă învățătorii spirituali optează să își transmită mesajul și să îi ajute pe ceilalți prin intermediul videoclipurilor, seminarelor, atelierelor, coaching-ului, cărților, articolelor.

Dacă îți dai seama că viața înseamnă mai mult decât ceea ce percepi cu cele cinci simțuri, te simți conectată cu universul și le dorești din suflet binle celor din jur, ai darul de a-i inspira pe cei din jur să capete o perspectivă mai largă asupra vieții.

Citește și:

3. Darul de a răspândi iubirea

Atunci când trăiești viața cu iubire, creezi o lume mai plină de iubire pentru toată lumea. Nu este nevoie să fii un guru spiritual sau o celebritate pentru a face asta. Este suficient să începi să te iubești pe tine și, astfel, să îți deschizi inima. Să îți reamintești că iubirea este esența ta, starea ta naturală de a fi. Tocmai de aceea, oricine poate avea acest dar spiritual.

Fără acest dar, omenirea ar trăi încă vremurile negre ale Inchiziției. Așa cum corpul are nevoie de hrană, apă și căldură pentru supraviețuire, așa are nevoie și sufletul de iubire. Fără acest ingredient, viața este lipsită de sens. Putem fi cu toții, în orice moment al vieții noastre ambasadori ai iubirii.

Foto by popcorner via Shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.