Setari Cookie-uri

DĂRUIRE  și INTIMITATE, cuvintele cheie pentru săptămâna 25 FEBRUARIE - 3 MARTIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 25 FEBRUARIE - 3 MARTIE 2019 este DĂRUIRE.

Dăruitește-te în tot ceea ce faci

Ai văzut cum te simți și ce se întâmplă atunci când faci ceva doar de dragul de a o face sau pentru că trebuie, fără a pune nici un pic de pasiune și de implicare în acțiunea respectivă? La fel, cum ies lucrurile atunci când îți pui toata energia în activitatea în care te implici?

Mesajul acestei cărți este că viața este prea scurtă pentru a nu te bucura de ea și a face ceva în silă, doar de gura lumii sau pentru că tu crezi că nu ai altă variantă. Folosește aceste zile pentru a găsi un dram de plăcere în fiecare lucru pe care îl faci și implică-te cu toată ființa ta în acesta. Vei vedea că te simți mai puțin obosită și stresată decât înainte

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 25 FEBRUARIE - 3 MARTIE 2019 este INTMITATE.

Ai curaj și vei fi răsplătită pe măsură pentru asta.

Intimitatea presupune mai mult decât atingerea fizică. Aceasta nu înseamnă neapărat intimitate. Pentru unii oameni, este ca și cum ar mânca ceva la prânz la un restaurant, fără să aibă habar de bucătar. De aceea, intimitatea presupune curaj. Curajul de a renunța la platoșă și a te înfățișa autentică, dezgolită de mască, pentru că doar astfel poț crea o conexiune reală cu o altă persoană indiferent că este vorba de un iubit, prietenă ba chiar un părinte. Intimitatea este o atingere a sufletelor, bucuria cu care îl privești pe celălalt conștientizând că este o ființă minunată, ca tine. Profită de a doua parte a săptămânii pentru a-ți da voie să te bucuri de intimitate. Poți începe chiar cu tine, cu sinele tău autentic, conectându-te la inima ta fără nici un pic de frică.

Citește și:

Foto by n_defender via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.