Setari Cookie-uri

Incantare și Liniste, cuvintele cheie pentru săptămâna 6 - 12 MAI 2019

Incântarea este doar la un gând distanță. 

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 6 - 12 MAI 2019

este ÎNCÂNTARE.

Incântarea este doar la un gând distanță.

Vorbim adesea despre fericire sau despre bucurie însă sufletul nostru atât de bogat în trăiri are capacitatea de a experimenta mult mai multe nuanțe. In zona vibrațiilor înalte se află și încântarea. Acea trăire pe care o avem atunci când privim o floare superbă, ascultăm cântecul preferat sau pur și simplu cunoaștem o persoană care ne cucerește prin carisma și comportamentul ei. Incântarea este o emoție la fel de gingașă precum o aripă de fluture însă adaugă un farmec imens existenței. Această carte este un îndemn de a experimenta următoarele zile și de ce nu, întreaga lună mai, ca pe un miracol. Privește cu atenție în jurul tău, lasă-te surprinsă în mod plăcut în loc să rămâi prizoniera gândurilor tale și inspiră profund încântarea primăverii.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 6 - 12 MAI 2019

este LINIȘTE

Liniștea din interiorul tău poate schimba lumea.

In interiorul tău se află sursa tuturor lucrurilor inclusiv a liniștii. Și asta pentru că în adâncul sufletului tău știi că totul este perfect așa cum este și că ai acces la o putere transformatoare. Totul este doar să vrei să o folosești. Sursa liniștii tale interioare provine de la conștientizarea faptului că întotdeauna ai o plasă de salvare. Poți pretinde oricât vrei că nu este acolo. Asta nu o va face să dispară.

Liniștea din interiorul tău generează liniștea din exteriorul tău. Poate fi vorba de liniște în sensul de relații armonioase, de liniștirea minții sau chiar de liniște la modul propriu. Profită de a doua parte a săptămânii pentru a te conecta la oceanul de liniște din interiorul tău și a vedea cum această simplă acțiune schimbă lumea din exteriorul tău. Vei fi surprinsă într-un mod extrem de plăcut.

Citește și:

Featured foto by YAKOBCHUK VIACHESLAV via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.