Setari Cookie-uri

In aceasta vara, pregătește-te pentru un salt uriaș al inimii

Nu știu dacă ți-ai dat seama însă mai a fost o lună a contradicțiilor dar și a oportunităților. Iar această energie se va menține și în următoarele luni. Lee Harris, ghid spiritual, îți oferă câteva unelte pentru a o naviga. 

Nu știu dacă ți-ai dat seama însă mai a fost o lună a contradicțiilor dar și a oportunităților. Iar această energie se va menține și în următoarele luni. Lee Harris, ghid spiritual, îți oferă câteva unelte pentru a o naviga.

1. Din ce în ce mai mulți oameni se trezesc

Din ce în ce mai mulți oameni vor începe să realizeze că viața este mai mult decât ceea ce percepem cu cele cinci simțuri, că înseamnă energie și vibrație. Chiar dacă nu toți vor îmbrățișa spiritualitatea, o bună parte dintre ei se vor simți mai vii și mai energizați precum și mai conectați la energia inimii.

Energia inimii se va manifesta într-un mod aparte și precis. Unul dintre acestrea este nevoia de a lua parte la conversații de care înainte ne-am fi ferit, conversații care pot genera situații tensionat pentru că aduc la suprafață lucruri îngropate acolo de multă vreme. Sentimentele și emoțiile oamenilor sunt mult mai aproape de suprafață decât înainte. Este o perioadă potrivită pentru a folosi cuvintele pentru a le arăta celorlalți suportul și iubirea noastră dar și de a ne întreba, atunci când ne confruntăm cu situații dificile, ce avem de învățat și ce anume ni se arată.

Citește și:

2. Un salt uriaș al inimii

Atunci când îți simți energia inimii poți avea revelații și face salturi uriașe. Cu toții ne aflăm într-un proces de vindecare și transformare dar pentru că energia inimii este atât de puternică, acesta va fi mult mai ușor în următoarele luni. Inconjoară-te de oameni care simt această energie și vor să crească cu ea.

3. Acceptă darul pirderii

Pierderea - unei persoane, a unui obiect, a unui job- poate fi o binecuvântare. In această lună poți experimenta una din aceste pierderi sau mai multe și te poți simți afectată de aceasta. Tocmai de aceea schimbarea perspectivei și îndreptarea atenției către partea plină a paharului te poate ajuta să treci mai ușor peste această situație.

4. Fericirea înseamnă pace

Cultivarea păcii și a prezenței va fi mult mai ușoară decât înainte. Așadar orice acțiune pe care o vei face pentru a te concentra asupra senzației de pace, a experimenta sau crea pace va fi susținută. Pacea ne găsește atunci când ne dorim și intenționăm cu adevărat să o aducem în viața noastră.

Citește și:

Featured foto by Mags Ascough via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.