ZÂMBET și OPTIMISM, cuvintele cheie pentru săptămâna  3-10 IUNIE 2019

ZÂMBET și OPTIMISM, cuvintele cheie pentru săptămâna  3-10 IUNIE 2019

Zâmbetul este un mesaj de bucurie transmis de sufletul tău. 

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 3-10 IUNIE 2019 este ZÂMBET.

Zâmbetul este un mesaj de bucurie transmis de sufletul tău.

Atunci când acționăm în concordanță cu dorința sufletului nostru, lucrurile curg, ne simțim în armonie cu noi și cu ceilalți iar un zâmbet - aparent fără motiv- apare pe chipul nostru. Folosește prima parte a săptămânii pentru a-ți da mai multe motive să zâmbești și cu ochii, nu doar cu gura. Descoperă ce anume îți aduce bucurie, ce anume te face fericită și alocă mai mult timp acelor activități.

Vezi ce anume poți face pentru a aduce un zâmbet pe chipul celor din jur, chiar și al unui străin. Invită zâmbetul în viața ta în fiecare zi ca pe un prieten bun de a cărui prezență tonică și extrem de plăcută, nu te plictisești niciodată.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 3-10 IUNIE 2019 este OPTIMISM.

Starea ta de bine depinde doar de tine.

Inspăimântător, nu-i așa? Sau din contră, o veste extrem de bune. Pentru că atunci când realizezi că starea ta de bine depinde doar de tine frica- de ce vor spune și vor face alții, de faptul că depinzi de alții - începe să dispară. Dacă totul depinde doar de tine înseamnă că este suficient să faci schimbări interioare pentru ca lumea exterioară să se reașeze așa cum vrei tu. Poate că anumite persoane vor dispărea sau viața ta va lua o altă turnură însă aceasta nu mai are importanță câtă vreme tu te simți împlinită și știi că ești în locul potrivit din toate punctele de vedee. Ce altceva îți poate hrăni optimismul mai mult decât conștienizarea propriei tale puteri . Folosește cea de-a doua parte a săptămânii pentru a face lucruri care îți consoldează încrederea în tine ș în puterile tale.

Featured foto by wavebreakmedia via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri