Setari Cookie-uri

REUNIUNE și VISARE, cuvintele cheie pentru săptămâna  24-30 IUNIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 24-30 IUNIE 2019 este REUNIUNE.

Puterea stă în unitate.

Această carte este un mesaj care îți spune că a sosit momentul să te reunești cu acele aspecte din tine pe care le-ai neglijat în ulima vreme sau poate chiar de ceva vreme. Poate fi vorba de o anumită pasiune sau de un anumit talent sau pur și simplu de grija față de tine.

Reuniunea poate avea legătură și cu sufletul tău. Se spune că de fiecare dată când intrăm într-o relație, lăsăm o bucată de suflet acolo chiar și după ce plecăm. Poate că este momentul oportun să afli unde anume ai lăsat bucăți din sufletul tău și să le recuperezi, să le chemi înapo către tine.

Reuniune poate face referire și la familia ta de sânge sau chiar la familia ta extinsă, a rasei umane.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 24-30 IUNIE este VISARE.

Visarea este șoapta sufletului care îți arată încotro să te îndrepți

Ai visat toată iarna la vară și iată că prima luna este aproape de final. Foloseșe-te de a doua parte a săptămânii pentru a visa cu ochii deschiși restul acestui anotimp atât de propice iubirii, călătoriilor, conexiunii cu natura.

Atunci când îți dai voie să visezi cu ochii deschiși, îi permiți de fapt sufletului să îți șoptească și să îți dezvăluie crâmpeie din destinul tău. Acele imagini pe care le vezi nu sunt deloc întâmplătoare și au legătură directă cu felul în care viața ta s-ar putea derula dacă doar i-ai permite și nu ți-ai mai sta singură în drum. Ințelepții șamani își visează viața întru materializare iar asta este ceva ce poți face și tu.

Citește și:

Bucură-te de o seară sub cerul liber, la lumina stelelor și lasă muzica blândă a valurilor să îți fie coloana sonoră în episoadele noii tale vieți împlinite.

Featured foto by fizkes via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.