Setari Cookie-uri

CALEA de la conflict la armonie trece prin tine

Conflict interior este ori de câte ori acționezi împotriva naturii tale, a cine ești cu adevărat.

Atunci când viața pare plină de dramă și conflict, soluția nu este să schimbi jobul, partenerul sau țara. Soluția este să te uiți în tine. Și asta pentru că, de cele mai mule ori, conflictul exterior este doar o reflexie a conflictului interior.

Conflicul interior apare atunci când mintea și inima nu sunt în armonie. Inima te îndeamnă să sari cu parașuta pentru că este o experiență care te va ajuta să capeți mai multă încredere în tine. Insă mintea se uită la statistici și filmulețe pe YouTube, sădește în sufletul frica și te convinge să rămâi în zona ta călduță de confort. In interiorul tău se dă un permanent conflict între ceea ce știi că este bine pentru tine și ceea ce mintea crede că este sigur pentru tine.

Conflictul interior apare și atunci când nu te accepți așa cum ești, cu bune și rele. Atunci când, de exemplu, probezi o rochie nouă, care îți vine ca turnată. Arați superb dar cu toate acestea, găsești ceva care să nu îți placă la tine. Poate că brațele ți se par prea slabe sau poate că te gândești că ar fi trebuit să te speli pe cap cu o seară în urmă.

Citește și:

Conflict interior este ori de câte ori acționezi împotriva naturii tale

Conflict interior este și atunci când ai fost educată să fii o fată bună, care se comportă frumos și bine întotdeauna, dar în adâncul sufletului vrei să te urci pe bar și să dansezi până când nu te mai țin picioarele.

Conflict interior este ori de câte ori acționezi împotriva naturii tale, a cine ești cu adevărat. Atunci când îți calci pe suflet sau nu îți respecți valorile doar pentru a fi acceptată, plăcută sau a te integra. Atunci când alegi o meserie doar de dragul banilor, fără să simți că aceasta te reprezintă sau că îți permite să faci o diferență în lume.

Atunci când te accepți și te iubești, când te lași ghidată de suflet iar mintea și inima sunt în acord, conflictul interior dispare iar armonia ta interioară se răsfrânge în exterior. Poate că vei mai fi antrenată în situații conflictuale însă acestea for fi excepția nu regula iar tu vei fi capabilă să treci prin ele fără să te implici emoțional.

Citește și:

Featured foto by Benjavisa Ruangvaree Art via Shutterstock.com

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.