Setari Cookie-uri

Ce ne aduce Noul An Galactic, început în urma cu cateva zile? 

Săptămâna aceasta este plină de evenimente importante care te pot ajuta să îți împlinești visele. Pe 29 iulie a fost Lună Plină, iar pe 1 și 3 august, se deschide un portal care permite accesarea și integrarea codurilor de lumină ale noii energii. Profită de ele pentru a-ți vizualiza viața așa cum vrei să îți fie. Este o perioadă în care este bine să fim atente la semne și sincronicități, dar și la mesajele primite în vis sau în timp ce medităm. 

Pe 26 iulie a început un nou an galactic dar și un nou ciclu de 13,000 ani în care vom experimenta mai mult energia feminină, ceea ce nu s-a mai întâmplat pe Pământ de zeci de mii de ani.

Procesul de trezire a conștiinței se amplifică și se accelerează. Din ce în ce mai mulți oameni vor începe să treacă prin acesta. Acum, mai mul decâ oricând, este indicat să nu mai luăm nimic la modul personal pentru că atunci când facem asa pierdem oportunitatea de a ne elibera și vindeca. Sufletul nostru, care face înototdeauna cele mai bune alegeri pentru noi, dintr-o perspectivă mult mai lară decât ego-ul, știe exact ceea ce ne este de trebuință. De aceea, atrage întotdeauna în viața noastră oamenii potriviți pentru a ne ajuta să evoluăm dar și a ne elibera de datorii karmice. Unii oameni ne dau informații când avem nevoie sau ne întnd la propriu o mână de ajutor. Alții ne trezesc în noi senzații de disconfort. Atunci când ai tendința să învinovățești pe cineva că te face să te simți aiurea, amintește-ți că nimeni nu poate fac asta câtă vreme tu te afli în armonie cu tine însăți.

Citește și:

Săptămâna aceasta este plină de evenimente importante care te pot ajuta să îți împlinești visele. Pe 29 iulie a fost Lună Plină, iar pe 1 și 3 august, se deschide un portal care permite accesarea și integrarea codurilor de lumină ale noii energii. Profită de ele pentru a-ți vizualiza viața așa cum vrei să îți fie. Este o perioadă în care este bine să fim atente la semne și sincronicități, dar și la mesajele primite în vis sau în timp ce medităm.

Poate fi o perioadă de schimbări majore în viața tuturor care va dura până în 2020, an în care încheiem un ciclu de 8 ani, început în 2012, și facem trecerea la o conștiință a unității.

Incepem să ieșim din vibrația 12 - 60 (12 luni calendaristice și cele 60 de minute ale unei ore) și să avem senzația că trăim în afara timpului. Este vorba pur și simplu de acordarea la vibrația planetei și la ritmul său natural. Iar sincronicitățile de tipul 11.11 sau 3.33 sun un semn că integrezi aceste noi energii.

Citește și:

Un An Nou Galactic armonios!

Featured foto by Bruce Rolff via Shutterstock

Foto share: StockSnap from Pixabay

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.