Setari Cookie-uri

Noul ciclu Mayaș de treisprezece ani ne duce mai multă magie și putere personală

Renunță la control și permite-i magiei să intre în viața ta. 

La finalul lunii iulie a inceput un nou ciclu Mayaș de treisprezece ani. Tema acestuia este ”Vrăjitorul Alb” și alinierea dintre inimă și minte. Renunță la control și permite-i magiei să intre în viața ta.

Ariel Spilsbury de la The Mayan Oracle spune că Vrăjitorul Alb este magul ale cărui puteri sunt activate de înțelepciunea care emană din inimă. O astfel de înțelepciune nu este înțelegerea intelectuală pe care se bazează cultura occidentală și aceea care provine din alinierea minții și a inimii. O inimă deschisă și încrezătoare este un rafinat instrument de percepție. Permițându-ți să nu știi deschide ușa minții către o înțelegere mai profundă a universului.

Vrăjitorul Alb te invită să îți recuperezi puterea interioară. Aceasta provine din acceptarea de sine, integritate și angajamentul față de evoluția ta. Orice lucru din afara ta care te face mai puternică are și un fundament divin în interiorul tău. Atunci când ceea ce faci are semnificație și îți aduce bucurie, energia ta se extinde în mod natural pentru a include mai mult cine ești iar viața ta abundă în magie și sincronicități. Revendică-ți alinierea cu cea mai înaltă înțelepciune divină.

Citește și:

Este un moment propice să îți aliniezi propria voință cu voința divină și Sinele său superior. Fii deschisă cunoașterea din inima ta și la posibilități nelimitate.

Vrăjitorul Alb este un instrument al luminii, un insrument pentru lucrarea Spiritului. Un magician înțelept este spontan, permițând magiei să se manifeste liber în loc să încerce să o controleze. El dansează dansul iubirii oferirndu-le celorlalți darul libertății. Eliberat de nevoia de a-și folosi puterea pentru a manipula sau controla, un magician își folosește înțelepciunea pentru a manifesta eliberarea și iubirea.

Umbra Vrăjitorului Alb se poate manifesta în probleme legate de integritate. Integritatea este dată de intenția de a fi sinceră și onestă față de tine și de ceilalți. A avea integritate înseamnă să faci ceea ce spui că vei face. Înseamnă, de asemenea, că acțiunile tale sunt aliniate cu sentimentele tale. Integritatea provine dintr-o legătură profundă cu sinele tău și este caracterizată de dorința de a vorbi adevărul și de a soluționa problemele nerezolvate tine și cu ceilalți.

Citește și:

Vrăjitorul Alb poate aduce la suprafață și probleme legate de control și putere personală. Analizează-ți viața pentru a vedea cum se pot manifesta aceste probleme.

Featured foto by soft_light via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.