Setari Cookie-uri

O nouă etapă de viață începe la sfârșit de august

Luna Nouă în Fecioară 30 august aduce  cu sine noi oportunități pentru a-ți crea o viață mai bună și mai apropiată de nevoile și aștepătările tale, spune Aluna pe canalul său de Youtube. 

Este o perioadă propice pentru a-ți exersa bunătatea și empatia și a le pune în slujba celorlalți. Nu ezita să-ți folosești abilitățile și talentele pentru a-i ajua pe ceilalți atât cât poți și cu ce poți.

Este, de asemenea, un timp propice pentru a-ți (re)organiza viața, dacă simți că ai nevoie de asta. Poate fi vorba de oricare aspect al vieții tale, de la felul în care îți aranjezi casa, la felul în care îți organizezi activitățile zilnice și chiar gândurile din cap. Poate că este cazul să renunți la anumite obiceiuri, persoane, obiceiuri sau tendințe sau chiar la obiecte care nu îți mai folosesc.

Și cum Universului îi displace să lase spații goale, profită de această Lună Nouă pentru a vedea ce fel de obiceiuri trebuie să adopți pentru a atinge rezultatele dorite. Ce noi tipare ai nevoie să implementezi în viața ta pentru ca de la o zi la alta să îți fie din ce în ce mai bine?

Citește și:

Ascultă-ți trupul și vezi care îi sunt dorințele și nevoile pentru că este și o perioadă propice vindecării.

Progresul spiritual și stabilitatea sunt la ordinea zilei. Pentru asta este însă nevoie să treci prin provocările pe care le-ai evitat până acum pentru că le vei depăși cu succes.

Climatul astral favorizează echilibrarea energiilor masculine și feminine, ceea ce se va reflecta și în viață ta exterioară. Este o perioadă în care manifestăm cu toții mai ușor, în care vechile paradigme dispar iar egoulcare ne ține prizonieri în timp și cicluri karmice, se dizolvă. Toate schimbările benefice din viața noastră îi eliberează și pe strămoșii noștri și familia noastră de suflete.

Putem avea experiențe emoționale care ne vor transforma și care, deși pot părea dificile, ne sunt de fapt benefice. Schimbarea în energie poate aduce la suprafață declanșatoare ascunse tocmai pentru a ne ajuta să integrăm diverse aspecte ale umbrei. Vestea bună este că avem capacitatea să depășim mai ușor fiecare experiență, chiar dacă e dificilă.

Citește și:

Cheia pentru a profita din plin de această perioadă este să rămâi în prezent, să experimentezi bucuria și recunoștința și să nu judeci.

Featured foto by whiteMocca via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.