Setari Cookie-uri

Andreea Raicu lansează Woman4Women, primul program de mentoring pentru femei

Andreea Raicu anunță lansarea programului de mentoring pentru femei Woman4Women, primul program de acest gen din țară, creat pentru femeile care își doresc să se descopere, să își recapete încrederea în ele și să devină conștiente de forța lor interioară.

Comunicat de presa

Misiunea Andreei Raicu este ca, prin intermediul celor 10 webminarii LIVE, ce au loc săptămânal, să inspire și să ajute femeile care-și doresc un echilibru concret între viața profesională și cea personală, mai multă încredere în sine și o mai bună gestionare a relațiilor. Andreea Raicu este o susținătoare activă a echilibrului de mulți ani, folosindu-și brandul personal pentru a trimite public un mesaj pozitiv și un îndemn clar la cunoașterea și acceptarea de sine.

Prin intermediul Woman4Women, îmi doresc să împart cât mai multe din ceea ce am învățat în urma călătoriei către mine, care a început în urmă cu 8 ani în India, a experiențelor de viață și a cursurilor pe care le-am urmat. Îmi doresc să devin un suport pentru tine, să te ajut să te înțelegi mai bine, să îți ofer instrumente pe care să le integrezi în viața ta de zi cu zi.

Citește și:

Întâlnirile săptămânale, pe langă faptul că sunt un suport, te ajută sa simți că nu ești singură, te ajută să găsești raspuns la întrebările care te apasă, să înțelegi de ce faci ceea ce faci, să iei deciziile pe care îți este atât de greu să le iei, să ai curajul să faci alegerile bune pentru tine, fără să regreți nimic.” – Andreea Raicu

Temele abordate în program sunt legate de aspecte importante ale vieții noastre, de la cum afli cine ești și ce îți dorești de la viață și cum scapi de povara perfecțiunii, până la cum îți accepți feminitatea și cum conștientizezi și elimini gândurile autodistructive pentru a-ți recăpăta liniștea interioară. La finalul programului, vei ști să-ți conștientizezi emoțiile și să trăiești în echilibru, vei fi mai puțin stresată și vei avea mai multă energie, prezență de spirit și concentrare în situații de stres.

Citește și:

Pentru achiziționarea unui loc în programul de mentoring Woman4Women, intră pe www.shop.andreearaicu.ro. Ai la dispoziție mai multe variante de pachete, dar și posibilitatea de reducere dacă te decizi să plătești integral. De asemenea, poți beneficia de o reducere early bird de 10% dacă te înscrii în program până pe 10 septembrie.

Despre Andreea Raicu

Founder, CEO & Creative Director andreearaicu.ro, Author, Designer, Mindfulness Coach,

Healthy Living Promoter & Motivational Speaker

Cu o experiență de peste 20 de ani în televiziune, Andreea își folosește abilitătile și talentele acumulate conducând și crescând un business online și offline în jurul valorilor sale. Andreea Raicu este un promotor al unul stil de viață sănătos, dezvoltând un business în jurul acestui concept. Este Good Will Ambassador, a ținut numeroase discursuri TEDx, predă cursuri de Mindfulness și ține conferinte despre viața trăită în echilibru. Este autoare a unei cărți de gătit, Mănâncă și arată bine, iar anul trecut a lansat cartea Descoperă-te, publicată de editura Curtea Veche. A urmat cursuri în urma cărora s-a specializat ca facilitator de meditații și Mindfulness și anul trecut a absolvit o școală în urma căreia a devenit Holistic Counselor. În 2019 a lansat, în colaborare cu Rupda, primul program de meditații ghidate din țară.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.