Setari Cookie-uri

Cele patru legi ale manifestării

Fiecare dintre noi poate manifesta orice își dorește, cu condiția să respecte patru legi. Iată care sunt acestea.

1. Cultivă energia pozitivă în viața ta. Asta nu înseamnă să te forțezi să vezi ceea ce nu este ci să începi prin a fi recunoscătoare pentru tot ceea ce este bun și funcționează. Să te iubești pe tine, cu bune și cu mai puțin bune. Să te bucuri de fiecare zi pe care o trăiești, asta însemnând să nu lași nici o zi să treacă fără să îți faci ție o bucurie dar și unei alte persoane, fie că o cunoști sau nu. Să îți urmezi pasiunile și visele, să îți hrănești inima și spiritul cu lucruri frumoase.

2. Asigură-te că inima și mintea ta funcționează la unison. Nimic pe lume nu este mai puternic pe această lume decât combinația dintre minte și inimă. In inimă te vei conecta la ceea ce îți dorești cu adevărat - și nu la ceea ce crezi că îți dorești pentru că așa spun sau fac alții- iar atunci universul te va susține necondiționat. Dorințele care vin din inimă nu au legătură doar cu propria persoană; de cele mai multe ori, acestea iau în considerare binele mai multor persoane.

Citește și:

Mintea este unealta care te ajută în treburile practice legate de îndeplinirea dorinței. Ea știe cum să planifice și să creeze strategia potrivită, ajutându-te să faci pașii potriviți și să îți transformi ideea într-o realitate mult dorită.

Susține efortul minții asigurându-te că o hrănești cu informțiile potrivite, folosind afirmații pozitive și renunțând la gândurile negative, de auto-sabotare, care nu îți mai sunt de folos.

3. Vizualizează viața ta ca și cum dorința ți-ar fi fost deja împlinită. Imaginația este unul dintre cele mai puternice instrumente pentru a crea realitatea pe care ți-o dorești. Petrece cel puțin cinci minute în fiecare zi vizualizând cum va arăta viața ta atunci când dorința ta va fi împlinită.

Citește și:

4. Renunță la atașament. Conectarea cu inima ta îți dă certitudinea că acel lucru este posibil, spre deosebire de minte care se îndoiește tot timpul. Inima nu își poate imagina decât ceea ce este posibil. Atunci când ai această certitudine, îți este mai ușor să renunți la atașament și incertitudine pentru să știi că vei primi ceea ce ai cerut la momentul potrivit pentru tine.

Featured foto by Skolkokrasok via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.