Setari Cookie-uri

Venim spre viață să dăruim iubire

Cineva acolo sus, unde nu putem pătrunde cu privirea, așteaptă ca iubirea să devină cel mai important aspect al vieții pentru omenire.

Acesta a fost unul din principalele mesaje transmise de Dan Farcaș, autor a peste 30 de volume și inițiator al lumii UFO în România la întâlnirea BPTe Networking din luna decembrie, organizată de Geo Pană. Amfitrioana dar și Marius Ghidel, cel despre care gazda a scris atât de frumos că a resetat din temelii mii de suflete deschise către Dumnezeu, au completat această viziune cu viziunea lor despre iubire. Impărtășesc cu tine câteva gânduri despre iubire care mi-au mers la suflet.

Am venit spre viață să dăruim iubire și, cu cât dăruim mai multă iubire, cu atât primim mai multă a spus Marius Ghidel. Este ca un boomerang care se întoarce către noi, dar care aduce încă alte o sută după el.

Pentru a ajunge la starea de iubire, este nevoie să nu te mai concentrezi pe consum, pe a avea și pe a asimila. “Și animalele asimilează și fac provizii“, a spus Dan Farcaș. “Insă omul face excese și vrea să își dovedească superioritatea prin lucrurile pe care le posedă. “ Atunci când ai puțin ai și mai puține atașamente și ești mai deschis către iubire deoarece nu mai trăiești cu frica că vei pierde sau îți va fi luat ceea ce posezi, a explicat Marius Ghidel. Atunci când consume și iei mai mult decât ai nevoie, în ființa ta se instalează un program de auto-distrugere care atrage evenimente mai puțin plăcute pentru a restabili echilibrul. Asta înseamnă inclusive boală, care este un mecanism de diminuare a orgoliului. Dacă vrei să știi cât este suficient, ascultă-ți inima și corpul. Au întotdeauna răspunsurile potrivite și corecte.

Citește și:

O altă caracteristică a iubirii este faptul că iubirea iubește să dăruiască. Potrivit lui Marius Ghidel, nu poți să iubești când nu poți să dăruiești. Dan Farcaș completează foarte frumos această idee explicând faptul că iubirea nu face calcule și nu așteaptă recompense. Iubirea pur și simplu te aduce în starea de a dărui, de a ocroti pentru că pur și simplu nu poți face altceva, nu te poți comporta altfel. Altfel înseamnă târguială cu Dumnezeu.

De asemenea, iubirea îl vede pe celălalt ca parte din sine și nu ca entitate separată. Suntem cu toții interconectați iar eu-l este doar o proiecție, o iluzie. Starea de iubire înseamnă depășirea ego-ului, acceptarea faptului că fiecare își caută adevărul în felul său dar și capacitatea de a vedea frumusețea din celălalt și a-I acorda o mai mare importanță decât micilor noastre placer.

Citește și:

Omenirea are două posibilități, a mai spus Dan Farcaș. Fie să se auto-distrugă, fie să se salveze ajungând în punctual în care tot ceea ce face, face din iubire. Atunci viața este condusă de divin și devine miracol.

Intâlnirile BpTe Networking au loc lunar în București și abordează diverse teme legate de spiritualitate și dezvoltare personală.

Featured foto by 4 PM production via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.