Setari Cookie-uri

Patru semne că începi să accesezi dimensiunea 5D

A cincea dimensiune nu este un loc real în care să călătorești, ci mai degrabă o stare de conștiință și poate fi dificil la început  să îți dai seama ce anume s-a schimbat. Poate că te simți mai calmă sau, din contra, totul în jur se simte ciudat. 

Intr-o bună zi, nu prea îndepărtată, Pământul va fi un loc al iubirii și al armoniei, în care oamenii vor trăi în comuniune și se vor sprijini unii pe ceilalți. Aceasta este dimensiunea cunoscută sub numele de 5D care le este deja accesibilă acelora dintre noi cu o vibrație înaltă. Iată patru semen că începi să accesezi această dimensiune.

1. Simți că ceva s-a schimbat dar nu poți spune ce

A cincea dimensiune nu este un loc real în care să călătorești, ci mai degrabă o stare de conștiință și poate fi dificil la început să îți dai seama ce anume s-a schimbat. Poate că te simți mai calmă sau, din contra, totul în jur se simte ciudat.

Întrucât această dimensiune este nouă pentru mintea noastră conștientă și corpul fizic, nu avem termen de comparație însă,ca ființe energetice, o putem „simți”. Metaforic, este ca și cum ai folosi o lentilă mai bună.

Citește și:

2. Ai impresia că nu mai trebuie să alegi

O mare parte din conștiința a treia dimensiune se caracterizează prin decizii „corecte” și „greșite”. Ne îngrijorăm la gândul că vom face o alegere proastă și încercăm să facem cea mai bună alegere. In 5-D, aceste judecăți dispar.

Și asta pentru că ne eliberăm de ego și ne lăsăm ghidați de înțelepciunea din inima noastră. Ne alieniem cu Universul și cu destinul nostru. Există unele lucruri pe care suntem destinați să le experimentăm în această întrupare iar pe măsură ce atașamentele noastre sunt înlocuite de credință, totul începe să se întâmple miraculos, fără efort.

3. Găsești o motivație spirituală pentru ceea ce se întâmplă în viața ta

În timp ce cei care încă vibrează pe o frecvență mai joasă dau vin ape ghinion și se bucură de noroc, cei care se află în 5D realizează că nimic nu este la întâmplare.

Citește și:

Toate situațiile prin care trecem sunt menite să ne ajute să vindecăm ceva sau pentru a ne arăta calea cea mai înaltă bucurie a noastră. Ființa spirituală începe să aibă prioritate asupra personajului uman pe care îl jucăm și din această cauză toate lucrurile capătă un sens mai profund, cu implicațiide natură spirituală.

4. Oamenii par să fie mult mai frumoși oriunde te duci

Atunci când începem să vibrăm în conștiința celei de-a cincea dimensiuni aceasta este reflectată înapoi către noi de către oamenii pe care îi întâlnim în viața noastră de zi cu zi.

Vibrația noastră energică scoate la suprafață ceea ce au mai bun ceilalți oameni. Lumea pare a fi un loc mai frumos, oamenii ne deschid ușile și ne tratează cu bunătate și prietenie.

Citește și:

Featured foto by Marben via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.