Setari Cookie-uri

10 mesaje despre o conștiință mai înaltă de la James Redfield

Autorul bestsellerului Profețiile de la Celestine a vorbit despre abilitățile care ne sunt necesare pentru a atinge un nivel mai înalt de conștiință și a trăi viața ca un miracol.

James Redfield a fost unul din invitații de onoare ai ediției din acest an a Conscious Life Expo din LA. Autorul bestsellerului Profețiile de la Celestine a vorbit despre abilitățile care ne sunt necesare pentru a atinge un nivel mai înalt de conștiință și a trăi viața ca un miracol. Iată zece idei de bază desprinse din cartea sa

1.Dacă vom rămâne treji, conştienţi de acest mare mister care este viaţa, vom vedea că am fost "plasaţi" perfect, exact la locul potrivit pentru a schimba lumea.

2. Trebuie să atingem legătura interioară cu Divinitatea, pentru că numai atunci evoluţia spre mai bine va fi condusă de ceea ce avem sublim în noi.

3. A da vina pentru comportamentul nostru asupra forţelor din afara noastră este o modalitate de evitare a responsabilităţii.

4. O dată ce ai aflat ce reprezintă cu adevărat viaţa ta, nu mai poţi şterge şi ignora această cunoaştere. Dacă vei încerca să faci altceva cu viaţa ta, vei avea mereu senzaţia unui gol.

Citește și:

5. Venim pe această planetă pentru a evolua, nu pentru a ne construi imperii personale.

6. Mult prea des, oamenii se deconectează de la sursa supremă de energie şi astfel se simt slăbiţi şi nesiguri.

7. Munca pentru a ne face supravieţuirea mai uşoară a devenit o raţiune de a trăi în sine şi pentru sine şi noi am uitat, puţin câte puţin, întrebarea iniţială. Am uitat că încă nu ştim pentru ce existăm.

8. Există un destin pentru fiecare dintre noi. Lumea este create în așa fel încât există o forță care, odată ce pășim pe calea destinului nostru, ne deschide ușile pentru noi, care ne arată scopul nostru și aceasta este cea mai minunată viața pe care o putem trăi în opinia mea.

9. Visele ne spun lucruri despre viața noastră pe care le ignorăm.

Citește și:

10. Atunci când ne displace cineva sau când ne simțim amenințați de cineva, tendința naturală este să ne concentrăm asupra unui aspect care nu ne place la acea persoană, asupra unui aspect care ne irită. Din păcate, atunci când facem acest lucru, în loc să vedem frumusețea mai profundă a acelei persoanei și să îi oferim energie, îi luăm energia și îi facem rău. Tot ce știu este că acea persoană se simte brusc mai puțin frumoasă și încrezătoare din cauza faptului că îi furăm din energie.

Featured foto by Stock-Asso via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.