Setari Cookie-uri

Trei lecții despre Legea Atracției de la Gail Thackeray

Gail Thackeray este de departe, unul dintre cei populari healer din sudul Californiei.

De origine britanică, Gail este recunoscută pentru abilitățile sale de vindecare dar ș de manifestare. La Conscious Life Expo, Gail a susținut și un workshop despre legea atracției, care a atras, cum era de așteptat un număr mare de participanți.

Și asta pentru Gail este credibilă în ceea ce face și spune. In timpul incendiilor care au cotropit California, Gail împreunaă cu fiica și mama ei, au scăpat cu viață. Insă casa ei, care nu era asigurată împotriva iincendiilor s-a făcut scrum împreună cu tot ce era în ea. Insă din nimic, ea a reușit să reclădească din nou o viață și o afacere de success care ajută oameni din întreaga lume.

Una dintre principalele lecții cu care am plecat de la workshopul lui Gail este aceea că odată ce am reușit să creăm ceva, în mod sigur o putem face din nou. Mare atenție căci aceasta este o sabie cu două tăișuri care funcționează în ambele direcții: bucurie și succes, tristețe și ceea ce numim eșec. Așadar atunci când mai treci printr-o perioadă dificilă aminteste-ți de perioadele în care ai avut succes și ți-a fost bine și dă-ți voie să recreezi din nou acele aspect în viața ta.

Citește și:

O altă lecție este importantă este aceea că doar afirrmațiile pozitive și vizualizarea nu sunt suficiente pentru a manifesta ceea ce ne dorim. Vibrația noastră este foarte importantă. Cu cât aceasta se află mai mult în zona iubirii, a recunoștiinței și a acceptării, cu atât abilitatea noastră de a crea miracole, de la mici la mari, crește. Aceasta ține și de igiena corpului nostrum energetic pentru că gândurile, emoțiile și credințele de joasă vibrație blochează fluxul energiei în chakrele și meridianele noastre. Acest lucru are un impact direct asupra vieții pe care o ducem și asta pentru că totul în Univers este energie.

Cea de-a treia lecție este legată de puterea iertării, esențială atunci când dorim să manifestăm partenerul ideal. A trăi în neiertare și cu gândul la ceea ce s-a întâmplat în trecut, inclusive în relația cu tatăl în cazul nostru, al femeilor, nu face altceva decât să întârzie apariția bărbatului potrivit în viața noastră.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.