Setari Cookie-uri

Ce am învățat de la Oprah Winfrey: Transformă provocarea în oportunitate

Cele mai mari provocări sau necazuri cum le numim adesea se pot transforma în prilejuri de recunoștință atunci când alegem să ne schimbăm perspectiva.

De câteva zile mă delectez dimineața la trezire și seara înainte de culcare, cu cartea pe care Oprah Winfrey a publicat-o în 2014, intitulată Ce știu cu adevărat. Celebra prezentatoare de televiziune este unul din acei oameni cu care am rezonat înainte să știu foarte multe despre ei.

Unele vedete de televiziune, poate că majoritatea dintre ele, sunt rezultatul unui efort concentrat de marketing și PR. Unele dintre ele ajung acolo însă pentru ca au ca misiune să inspire oamenii și să-ii ajute să evolueze.

Nu ne este tuturor dat neapărat să devenim celebre însă asta nu înseamnă că a fi celebru este un lucru rău și în antiteză cu a fi spiritual și bun. Din contră, este o unealtă care poate fi folosită în folosul tuturor celorlați.

Cuvintele așternute în pagină de Oprah Winfrey mi-au adus aminte de cine sunt și de cine suntem de fapt, noi toate.

Citește și:

Călătoria ta începe cu o alegere, alegerea de a te ridica, a acționa și a decide să trăiești viața la maxim. Când faci asta, poți trăi fiecare zi ca pe o oportunitate de a avea un nou început și a de extinde limitele a ceea ce este posibil, de a experimenta bucuria la fiecare nivel. Fiecare zi devine o oportunitate de a crește și evolua în mod conștient.

Oprah mi-a reamintit și faptul că, dacă aștept ca fericirea mea să vină de la cei din jurul meu, îmi pierd vremea. La fel este și cu iubirea. Este nevoie să fim suficient de curajoase încât să ne oferim noi însene iubirea pe care nu am primit-o de la ceilalți, poate nici de la părinții noștri.

Cele mai mari provocări sau necazuri cum le numim adesea se pot transforma în prilejuri de recunoștință atunci când alegem să ne schimbăm perspectiva. Pentru că în nici un alt moment nu avem ocazia să ne găsim forța interioară ca atunci când ne sunt testate limitele.

Citește și:

Nu în ultimul rând, este important să le oferim celorlalți ceea ce ne face nouă bine. Indiferent de rasă, cultură, sex, toți oamenii își doresc să simtă iubirea, bucuria și recunoașterea. Oferă-ți ție aceste lucruri și apoi vei fi capabilă să le dăruiești și celorlalți.

Featured foto by Syda Productions via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.