Setari Cookie-uri

Cinci pași care te ajută să-ți împlinești DESTINUL

Fiecare dintre noi are un scop în viață iar găsirea și ducerea la îndeplinire a acestuia este singurul lucru care ne poate face să simțim că nu trăim degeaba. 

Pentru că scopul vieții este atât de important, am decis să împărtășesc cu tine cinci pași care m-au ajutat să îl găsesc și care sper că te vor ajuta și pe tine.

1. Identifică-ți valorile de bază

Fundația este întotdeauna cheia. Concentrează-te asupra a ceea ce te pasionează și are cea mai mare valoare pentru tine în viață. Când simți că ești cea mai bună versiune a ta și ce anume faci atunci? Poate că vei descoperi că îți place să creezi artă. Prin urmare, valoarea ta este „expresie creatoare”.

2. Dă-ți permisiunea să fii tu.

Întrebă-te ce ai dorit întotdeauna să faci dar nu ți-ai dat permisiunea? Poate că vrei să călătorești în toată lumea timp de un an. Poate că vrei să înveți să scrii ficțiune. De ce să îți dai o șansă? Ce vis visează inima ta? E timpul să-ți dai permisiunea să te îndrepți către el.

Citește și:

3. Transformă frica în credință.

După ce ți-ai identificat visul, întrebă-te ce anume te împiedică să îl urmezi. De ce îți faci visele să aștepte? re? Cel mai probabil este vorba de frica de necunoscut și de scuzele pe care ți le spui pentru a bate pasul pe loc.

Transformă-ți scuzele și în afirmații pozitive. De exemplu, „nu știu dacă va ieși” se transformă în „ voi reuși și voi fi mai împlinită decât am crezut vreodată că este posibil. Sau "cine sunt eu să visez asta?" se transformă în „m-am născut să fac asta”.

4. Creează-ți viziunea ideală.

Dacă te simți blocată în identificarea scopului, întreabă-te ce ai dori să faci dacă timpul, banii și energia nu ar conta? Răspunsul poate dezvălui ce este în inima ta. Creează-ți propria viziunea ideală pentru că nimic nu se schimbă până când nu treci la acțiune.

Citește și:

5. Relaxează-te

Când vine vorba de a-ți trăi adevăratul scop în viață, este bine să încetezi să încerci să îl definești ca și cum ai defini obligațiile unei poziții într-o companie. Ești mai mult decât jobul tău. Ești iubire infinită și exprimarea acesteia este adevăratul tău scop. Dă-ți permisiunea să fii asta trăind asumat și fiind prezentă în fiecare moment. Relaxează-te în călătoria ta și lasă lucrurile să se desfășoare.

Photo by Joshua Earle on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.