Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase urari de Mihail si Gavril- Cum sa le trasmit celor dragi gandurile mele bune?

Daca rudele tau sau cei mai dragi dintre prieteni se sarbatoresc de Mihail si Gavril, este momentul sa te gandesti la mesajul perfect pentru ei pentru a le putea transmite dragostea ta! Iti sarim in ajutor cu cele mai frumoase urari pentru Sf Mihail si Gavril ca sa te inspiram! Ce zici? Pe care o vei folosi?

Pe 8 noiembrie ii sarbatorim pe Sfintii Mihail si Gavril!

Urari de Sf Mihail si Gavril

Fie ca îngerul Mihail să te călăuzească în viață! Îți doresc tot binele din lume în această zi specială și sper să ne revedem curând, prieten drag! La mulți ani!

Îți doresc ca Sfinții să te protejeze și să îți aducă numai noroc și bucurii în viață! La mulți ani de Sf Mihail și Gavril! Să trăiești sănătos/sănătoasă cu numele! Te îmbrățișez!

La mulți ani de Sf Mihail și Gavril! Ești cea mai senină și optimistă persoană pe care o cunosc. Îți doresc să nu te schimbi deloc!

Această zi specială să îți aducă numai motive de bucurie, dragul meu/draga mea! Îți duc dorul și mă gândesc des la tine. Te imbrățișez cu căldură și sper din toată inima să ai o viață cu multă fericire și mărinimie în ea!

Citește și:

Îți doresc o zi la fel de frumoasă ca tine! Să ne trăiești cu acest nume minunat!

Draga mea/ Dragul meu, să ai o zi a numelui colorată, bună și minunată exact ca sufletul rău! La mulți ani de Sfinții Mihail si Gavril!

La mulți ani de ziua numelui! Viețile noastre sunt mai luminoase și mai hazlii datorită ție!

Pentru că astăzi este o zi atât de specială pentru tine, mă alătur celor care îți transmit gândurile lor bune și îți spun că ești o persoană minunată care merită cele mai mari bucurii ale lumii. La mulți ani!

Să dea Dumnezeu ca acest Sfânt să te ocrotească toată viața și să te împiedice de la greșelile vieții. La mulți ani fericiți scumpule/scumpo!

În această zi atât de frumoasă îți doresc multă sănătate si un viitor strălucit în față! Te îmbrățișez cu mare drag și te felicit pentru ziua ta de nume! La mulți ani!

Citește și:

La mulți ani, dragostea mea! Îți mulțumesc că mă susții zi de zi!

Mesaje Mihail si Gavril

La mulți ani fericiți! Fie ca acest nume de sfânt să te ajute să îți găsești liniștea și iubirea! Te îmbrățișez cu drag!

Sper ca astăzi te vei înconjura de căldura celor care te iubesc cu adevărat și vei privi spre un viitor mai bun și mai frumos! La mulți ani cu bucurie!

Să ne trăiești cu numele drăguțo/drăguțule! Îți dorim tot ce e mai frumos în lume și numai reușite pe plan profesional! Îmbrățișări și pupici!

Sfinții Mihail și Gavril să te aibă în paza lor! La mulți ani din tot sufletul familiei noastre! Ne lipsești și sperăm la o revedere cât mai curând! Te îmbrățișăm!

La mulți ani cu ocazia zilei de nume! Fie ca viața să îți zâmbească în fiecare zi!

Citește și:

La mulți, mulți ani minunați! Sfântul al cărui nume îl porți să aibă grijă de tine și să îți dea din puterea sa formidabilă!

Tu mereu ne faci zilele mai frumoase, acum este rândul nostru! La mulți ani cu ocazia zilei de nume! Sperăm că veni avea o zi de pomină!

Pentru cel/cea care împraștie iubire oriunde se află, astăzi este ziua ta specială! La mulți ani! Să fii la fel de plin/plină de bunătate și mărinimie!

Mesaje haioase Mihail si Gavril

Să trăiești 100 de ani și încă o viață, să petrecem până dimineață!

La mulți ani, să ai sănătate beton, să ai o zi frumoasă și să n-ai noroc de ghinion!

La mulți ani cu umor! Ține minte: O zi în care nu ai râs e o zi pierdută!

Photo cover Lidia Caputo/Shutterstock

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.