Setari Cookie-uri

Reteta zilei: Sparanghel in sos de oua

Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie Secrete de Chef si va recomanda reteta zilei.

Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie „Secrete de Chef” si va recomanda reteta zilei.

Sparanghel in sos de oua


Ingrediente:

600 g sparanghel verde
3 oua
3 linguri ulei de masline
1 lingurita cu otet balsamic
Marar taiat marunt
Sare si piper

Patru portii, pregatire: 15 min., durata de preparare: 15 min.

1. Puneti ouale in cosul aparatului de gatit cu aburi.
2. Puneti sparanghelul in alt cos al aparatului si preparati ouale si sparanghelul timp de 15 min. Puneti ouale sub jet de apa rece, dupa care le curatati de coaja.
3. Pregatiti un sos frantuzesc, amestecand uleiul de masline cu otetul balsamic. Taiati marunt ouale si adaugati-le in sos. Impartiti sparanghelul in patru farfurii, turnati sosul, presarati mararul taiat marunt si serviti la masa.

Valoare nutritiva:

Acest preparat contine doza zilnica recomandata de vitamina A si B (sparanghel), precum si o mare cantitate de proteine (ouale).

Valoare energetica:

1 portie contine 154 kkal
Proteine: 9 g; glucide: 12; lipide: 2g
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.