Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie „Secrete de Chef” si va recomanda reteta zilei.
Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie „Secrete de Chef” si va recomanda reteta zilei.
Sparanghel in sos de oua
Ingrediente:
600 g sparanghel verde
3 oua
3 linguri ulei de masline
1 lingurita cu otet balsamic
Marar taiat marunt
Sare si piper
Patru portii, pregatire: 15 min., durata de preparare: 15 min.
2. Puneti sparanghelul in alt cos al aparatului si preparati ouale si sparanghelul timp de 15 min. Puneti ouale sub jet de apa rece, dupa care le curatati de coaja.
3. Pregatiti un sos frantuzesc, amestecand uleiul de masline cu otetul balsamic. Taiati marunt ouale si adaugati-le in sos. Impartiti sparanghelul in patru farfurii, turnati sosul, presarati mararul taiat marunt si serviti la masa.
Valoare nutritiva:
Acest preparat contine doza zilnica recomandata de vitamina A si B (sparanghel), precum si o mare cantitate de proteine (ouale).
Valoare energetica:
1 portie contine 154 kkal
Proteine: 9 g; glucide: 12; lipide: 2g